Russisk sjømann fortsatt savnet utenfor Rekefjord

En 27 år gammel russer er savnet etter at han falt over bord fra det Malta-registrerte lasteskipet «Kadri» utenfor Rekefjord i Rogaland mandag morgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rekefjord (NTB): Mandag ettermiddag ble det lett i området mellom Rekefjord og Sokndalstrand. Leteforholdene er meget vanskelige med stiv kuling, grov sjø og fire til seks meter høye bølger. Sjømannen skal ikke ha hatt overlevingsdrakt på seg da han forsvant.

- Lasteskipet meldte klokken 07.47 fra om at de hadde mistet en mann over bord, sier redningsleder Nils-Ole Sunde ved Hovedredningssentralen Sør-Norge til NTB.

Etter det han kjenner til, merket mannskapet om bord i det 100 meter lange skipet umiddelbart at de hadde mistet en av besetningen. Likevel mistet de ham av syne, og Hovedredningssentralen har ingen informasjon om hvor mannen kan være. (©NTB)

-----------------------------------------------------------------
Illustrasjonsfoto forside: Lars Magne Hovtun, FORSVARET / SCANPIX / HO

Mer i Neste Klikk:

Mann over bord


Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus