Valla: - Ingen rot i virkeligheten

LO-leder Gerd-Liv Valla tar til motmæle mot Ingunn Yssen, som mener seg mobbet og trakassert på jobben av LO-lederen. - Det som sies har ingen rot i virkeligheten, sa Valla på en pressekonferanse tors

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): Valla innkalte til pressekonferanse for å svare på kritikk fra tidligere internasjonal sekretær i LO, Ingunn Yssen.

LO-leder Gerd-Liv Valla imøtegikk torsdag på en pressekonferanse i Folkets Hus i Oslo beskyldninger fra Ingunn Yssen som er fremkommet i forbindelse med sistnevntes avskjedssøknad. Foto Morten F. Holm, ScanpixLO-leder Gerd-Liv Valla imøtegikk torsdag på en pressekonferanse i Folkets Hus i Oslo beskyldninger fra Ingunn Yssen som er fremkommet i forbindelse med sistnevntes avskjedssøknad. Foto Morten F. Holm, Scanpix

- Det som sies har ingen rot i virkeligheten. Det er en beskrivelse vi i LOs ledelse ikke kjenner oss igjen i, sier Valla.

Valla avviser påstanden om at hun ble skuffet over Yssens graviditet og hun avviser også at søknad om permisjon ikke er innvilget.

- Den er ikke blitt behandlet på grunn av at de ikke har fått medarbeideren i tale. Jeg reagerer med indignasjon på vegne av medlemmene i huset når det framstilles slik at folk i LO ikke tør å komme med kritikk, sier hun.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus