Meny

Deli de Luca-ansatt siktet for legemsbeskadigelse

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 32 år gamle Deli de Luca-ansatte som ble pågrepet av politiet etter å ha stukket en kunde i magen med kniv, er siktet for legemsbeskadigelse.

Oslo (NTB): En 32 år gammel Deli de Luca-ansatt er siktet for legemsbeskadigelse med kniv etter å ha stukket en kunde i magen, opplyser politiet.

- Mannen er foreløpig siktet for legemsbeskadigelse med kniv, sier vaktleder Håkon Berg på Sentrum politistasjon i Oslo til NTB.

Knivstikkingen skal ha skjedd ved en Deli de Luca-butikk i Olav Vs gata i halv firetida natt til søndag.

Øyenvitner sier til NTB at den ansatte i butikken hoppet over disken, løp etter kunden og stakk ham med kjøkkenkniv. Etterpå gikk han tilbake til storkiosken og arbeidet videre, som om ingenting skulle ha skjedd.

Knivofferet, en 24 år gammel mann, lå søndag ettermiddag på Ullevål universitetssykehus. Ifølge Berg er han etter forholdene i god form.

- Han er i såpass god form at han har vært i stand til å forklare seg for politiet. Det kunne gått mye verre, sier han.

Politiet vil ikke spekulere rundt motivene for knivstikkingen.

- Motivet er fortsatt uklart. Det vi vet er at det oppsto en krangel mellom siktede og fornærmede som endte med knivstikking, sier Berg. (©NTB)

Forsidefoto: Illustrasjonsfoto Heiko Junge / Scanpix

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus