Blandet mottakelse for Eli Hagens bok

Reaksjonene og anmeldelsene på Eli Hagens bok «Gift med Carl» svinger fra ros til ris.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Eli Hagens bok «Gift med Carl» får en blandet mottakelse i landets aviser tirsdag. (Foto: Knut Falch / SCANPIX)Eli Hagens bok «Gift med Carl» får en blandet mottakelse i landets aviser tirsdag. (Foto: Knut Falch / SCANPIX)

Oslo (NTB-Jon Even Andersen): Avisen som fru Hagen omtaler som «den Frp-fiendtlige VG», triller terningen til tre etter å ha konkludert med at boken er grenseløst subjektiv, samtidig som den er en utmerket oppsummering av Fremskrittspartiets historie.

Avisens anmelder Sindre Hovdenakk mener blant annet at «det er grunn til å tro at denne boken gir et svært godt bilde av sin opphavskvinne: Følelsesladet, men ikke så veldig reflektert».

Valgforsker og Ap-medlem Frank Aarebrot lar seg begeistre av det han mener er «rotekte drittkasting».

Han tror ikke at Eli Hagens bok bør slå negativt ut for partiet:

- Nei, jeg er imponert over henne. Hun virker rotekte, og det er noe appellerende ved det. Det er en slags Cowboy Laila-dimensjon over henne. Hun er den hun er. Det er ofte lett å få sympatier med slike mennesker, sier Aarebrot til Dagbladet. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus