Veronica Orderud: Lytt til P3, ellers dreper jeg deg

Hørt på NRK P3: Hei, dette er Veronica Orderud, og jeg hører på Mina hver dag. Og hvis ikke DU gjør det, så dreper jeg deg.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lyttere av NRK P3 fikk servert dette til lunsjen tirsdag. Programleder Mina Hadjian har nylig blitt refset i Kringkastingsrådet. Nå provoserer hun igjen. Opptaket var fra et intervju som ble gjennomført i Oslo da Veronica Orderud hadde permisjon fra Skien fengsel.

- Dette er galgenhumor. Jeg var fullstendig klar over at dette ville være kjempeprovoserende. Men Orderudsaken slik den er presentert, har ingenting med meg å gjøre, sier Veronica Orderud til VG.

Aktor i Orderudsaken, Jørn Maurud, synes ikke uttalelsen er festlig.

- Jeg antar at Veronica Orderuds utsagn på P3 vil være støtende og leit for dem som kjente og var glad i de tre ofrene. Orderud er rettskraftig dømt for medvirkning til tre drap, sier han til VG. (©NTB)

Personvernpolicy