Musikalsk kondom er med på notene

Et musikalsk kondom designet for å spille høyere og raskere på veien mot klimaks er nå å få kjøpt i butikkene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En ukrainsk oppfinner har laget et musikalsk kondom som skal følge stemningen i senga. (Illustrasjonsfoto).En ukrainsk oppfinner har laget et musikalsk kondom som skal følge stemningen i senga. (Illustrasjonsfoto).

... Men du må til Ukraina for å få tak i dette kondomet, som skal inneholde spesielle sensorer som registrerer når kondomet tas i bruk - og som deretter skal være med på notene og følge stemningen i senga.

Grigoriy Chausovsky, som er hjernen bak kondomet, forteller at han har puttet en liten minihøyttaler i enden av kondomet som støter ut musikk.

- Etter hvert som sexen blir mer og mer lidenskapelig, vil kondomet registrere hastighet og bevegelser og deretter spille melodien raskere og høyere, forteller Chausovsky ifølge Ananova.

For alt trenger jo ikke være sengevals heller. Og nettopp dette setter fantasien i gang. En liten samtale på morgenkvisten her i redaksjonen, har vist stor oppfinnsomhet på hva som ville være passende melodier på et slikt musikalsk kondom.

Ravels Bolero er selvskreven. Den varer akkurat passe lenge, og har god dramaturgi. Det er også enighet i redaksjonen om at man burde styre unna låten «All by myself», som i denne settingen virker fryktelig unødvendig.

Her er andre forslag til musikalske kondomlåter, både passende og upassende:

Humpetitten
Mellom bakkar og berg
Nei, så tjukk du har blitt
Great balls of fire
Åh! åh! åh! det går likar no
Kanskje kommer kongen.

Har du flere forslag til hva kondomet kan spille - eller hva som ville vært direkte upassende?

Skriv inn dine forslag i kommentarfeltet under.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus