Gjerrig trailersjåfør tilkalte politi ved bomstasjonen

En tysk trailersjåfør puttet på tjue kroner i bomstasjonen og tilkalte politiet da han ikke fikk en tier i retur.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Illustrasjonsfoto: Scanpix)(Illustrasjonsfoto: Scanpix)

Kristiansand (NTB): - Klokken 18.43 fikk vi en telefon fra en tysk trailersjåfør som meldte om problemer i bomstasjonen på Bjørndalsletta. Det virket noe uklart hva som var problemet, så vi rykket ut med en patrulje, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Jon Kvitne, til fvn.no.

Det viste seg at trailersjåføren var irritert fordi han ikke hadde fått igjen ti kroner da han hadde puttet på tjue. Lange køer dannet seg på grunn av den tyske gjerrigknarken. Politiet fikk til slutt overtalt mannen til å passere bommen uten å få igjen pengene.

- Han kommer til å skrive et lengre brev til bomselskapet. Så da det løser seg vel, sier Kvitne. (©NTB)

Personvernpolicy