Meny

50 prosent økning for Norwegian

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norwegian fraktet i juni 475.506 passasjerer mot 319.612 i samme periode i fjor. Det gir en økning på over 150.000 passasjerer.


Oslo (NTB): - Vi er veldig godt fornøyde med trafikkutviklingen i juni. I en periode hvor mange nye ruter har blitt lansert, har vi hatt en økning i passasjertrafikken på 50 prosent, samt en fyllingsgrad på godt over 80 prosent. Nok en måned har vi opplevd passasjerrekord, skriver selskapet i en pressemelding.

Ifølge selskapet henger økningen i passasjertrafikk sammen med selskapets ekspansjon og oppstart av nye ruter i perioden juli 2005 til juni 2006.

Salg over internett var i juni 87 prosent, noe som er den hittil største andelen selskapet har oppnådd. Dette henger blant annet sammen med flere internettbaserte salgsaktiviteter i perioden samt naturlig sesongvariasjon.

(©NTB)
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus