50 prosent økning for Norwegian

Norwegian fraktet i juni 475.506 passasjerer mot 319.612 i samme periode i fjor. Det gir en økning på over 150.000 passasjerer.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


Oslo (NTB): - Vi er veldig godt fornøyde med trafikkutviklingen i juni. I en periode hvor mange nye ruter har blitt lansert, har vi hatt en økning i passasjertrafikken på 50 prosent, samt en fyllingsgrad på godt over 80 prosent. Nok en måned har vi opplevd passasjerrekord, skriver selskapet i en pressemelding.

Ifølge selskapet henger økningen i passasjertrafikk sammen med selskapets ekspansjon og oppstart av nye ruter i perioden juli 2005 til juni 2006.

Salg over internett var i juni 87 prosent, noe som er den hittil største andelen selskapet har oppnådd. Dette henger blant annet sammen med flere internettbaserte salgsaktiviteter i perioden samt naturlig sesongvariasjon.

(©NTB)

Personvernpolicy