Potter-forfatter med papirproblemer

Suksessforfatter J. K. Rowling har problemer med den sjuende og siste boka om trollmannslærlingen Harry Potter. Butikkene i Edinburgh, der hun bor og arbeider, har nemlig sluppet opp for papir.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

London (NTB-DPA): Og Rowling innrømmer uten blygsel at hun skriver for hånd på gammeldags vis, i stedet for å bruke data. Nylig måtte hun avbryte en skrivestund og løpe ut på byen på leting etter en blokk skrivepapir, fortalte hun på nettsiden sin torsdag.

- Hva skal en forfatter som liker å håndskrive manuskriptene sine gjøre, når hun kommer skikkelig i gang og så oppdager at hun har fylt hver minste papipbit hun har i vesken sin? Og dette er jo en universitetsby, skriver hun om den skotske hovedstaden.

- Hva er det studentene bruker? Ikke fortell meg at det er bærbare datamaskiner, det får meg til å føle meg som noe fra det 18. århundre, fortsetter Rowling, som røper at skrivingen av den siste romanen «går bra».

Men nylig måtte hun bruke tre kvarter på å få kjøpt en skriveblokk, mens fristen for levering av manuskript nærmer seg. Den sjuende romanen, med en tittel som fortsatt voktes som en statshemmelighet, skal etter planen komme ut i Storbritannia og USA 7. juli 2007.

Personvernpolicy