Potter-forfatter med papirproblemer

Suksessforfatter J. K. Rowling har problemer med den sjuende og siste boka om trollmannslærlingen Harry Potter. Butikkene i Edinburgh, der hun bor og arbeider, har nemlig sluppet opp for papir.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

London (NTB-DPA): Og Rowling innrømmer uten blygsel at hun skriver for hånd på gammeldags vis, i stedet for å bruke data. Nylig måtte hun avbryte en skrivestund og løpe ut på byen på leting etter en blokk skrivepapir, fortalte hun på nettsiden sin torsdag.

- Hva skal en forfatter som liker å håndskrive manuskriptene sine gjøre, når hun kommer skikkelig i gang og så oppdager at hun har fylt hver minste papipbit hun har i vesken sin? Og dette er jo en universitetsby, skriver hun om den skotske hovedstaden.

- Hva er det studentene bruker? Ikke fortell meg at det er bærbare datamaskiner, det får meg til å føle meg som noe fra det 18. århundre, fortsetter Rowling, som røper at skrivingen av den siste romanen «går bra».

Men nylig måtte hun bruke tre kvarter på å få kjøpt en skriveblokk, mens fristen for levering av manuskript nærmer seg. Den sjuende romanen, med en tittel som fortsatt voktes som en statshemmelighet, skal etter planen komme ut i Storbritannia og USA 7. juli 2007.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus