Leger nettflørter

Legeromanen har gjort sitt for å gi sykehusgangene et tungt drag av romantikk. Nettstedet DoktorDating spleiser søte sykepleiere og kjekke leger.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Saken er levert av mozon.no og skrevet av redaktør Maren Synnevåg

Hvem dåner vel ikke av doktor Mørk der han suser rundt med flagrende hvit frakk, og et dusin rødmende sykepleiere hakk i hæl? Alle parate til å gi ham en hjelpende hånd.

Men travle dager kan legge en demper på de mest romantiske møtene ved sengeposten, derfor åpnet den danske legen Rasmus Dahl-Sørensen et eget nettsted for ansatte i helsesektoren.

Under slagordet «

Fordi kjærlighet er den beste medisin

» har nettstedet hatt jevnlig besøk av kjærlighetshungrige menn og kvinner i hvite klær.

- Hver kveld har vi rundt 70 unike brukere som chatter og flørter med hverandre, og 2813 personer har lagt ut sin egen profil. Jeg får også mange søte brev fra helsearbeidere som har møtt hverandre gjennom oss, sier Dahl-Sørensen til Mozon.

Han understreker at humor er en viktig ingrediens for nettflørtere.

Den unge legen møtte selv sin utkårede kvinne, Caroline, på DoktorDating. Og hun er selvfølgelig en ung sykepleier.

- Det er ikke bare innen helsevesenet at mennesker møter hverandre på arbeidsplassen, det skjer i mange yrker. Men i helsesektoren er det spesielt tunge arbeidsforhold til tider og de følelsesmessige påkjenningene er store, så da er det godt å møte en partner som forstår, sier Dahl-Sørensen.

Tjenesten er fremdeles gratis for brukerne, men etter hvert vil det koste 25 kroner i måneden å være medlem. Overskuddet fra nettsiden skal gå til Leger Uten Grenser.

Er du på jakt etter en varm hånd å holde i? Her er fem tips!


Mozon.no, 31.03.2006