Vinnerne krim-klassiker er trukket

Vinnerne av krim-klassikeren «Rød snø» på DVD er trukket.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Husker du «Rød snø»? TV-thrilleren i tre deler samlet hele Norge i spenning foran TV'en påsken 1985.

La oss friske opp hukommelsen litt:

Det er november, krigsåret 1942. Anne Eriksen, en ung norsk kvinne bosatt i Gøteborg er på vei for å besøke gode venner i Dalsland i Sverige - et besøk som skal få få uante konsekvenser. Målet for reisen er Linds pensjonat i Nössemark.

Hun tas imot av Ruth Lind, hennes sønn Evert og pensjonatets gjester. I det enslige pensjonatet råder fred og idyll. Men nærheten til det okkuperte Norge gjør stillheten skjør... Slik begynner første episode av «Rød Snø».

Thrilleren er en svensk-norsk samproduksjon i regi av Bo Hermansson. I rollene, bl.a.: Kjersti Holmen, Sven Nordin og Thomas von Brömsen. Som bonus på DVD'en finnes intervjuer med skuespillerne og grenseloser fra krigsårene. «Rød snø» lanseres som en dobbeldisk i eksklusiv innpakning.

Vinnerne av «Rød snø» på DVD

er:


Frode Berg Gustavsen, Sandefjord
Daniel Vespestad, Stord

Madeleine Richardsen, Oslo

Vi gratulerer!

Dersom du ikke var så heldig å vinne så er «Rød Snø» på DVD i salg i butikkene nå.