Ungarns statsminister danser på nett

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ungarns største Hugh Grant-fan har bragt sin entusiasme for den britiske skuespillleren opp til nye høyder. Nå spiller den ungarske statsministeren Hugh Grant på nettet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen


Et videoklipp på Internett starter med en scene fra filmen «Love Actually» der Hugh Grant spiller en britisk statsminister som titter ut av vinduet i sitt arbeidsværelse i 10 Downing Street.

Men mannen som deretter snur seg rundt og begynner å danse, er slett ikke Hugh Grant. Det er den ungarske statsministeren Ferenc Gyurcsany, som til poplåten «Lets jump» fortsetter å trippe rundt omkring på arbeidsværelset sitt i beste Hugh Grant-ånd.

På kort tid har det snodige videoklippet av statsministeren blitt svært populært på nett, og det har overrasket både ungarere flest og andre ungarske politikere.

- Scenen overrasket tilogmed oss som treffer statsministeren daglig og som kjenner ham bedre enn de fleste, skriver regjeringskollega Andras Batiz på sin nettside.

Statsminister Gyurcsany sier på sin blogg at videoen er en del av en bryllupsgave til Batiz i fjor.

- I flere år har mine venner og jeg hatt en tradisjon med å titte på en Hugh Grant-film på nyttårsaften. Det blir som regel Notting Hill eller Love Actually, sier Gyurcsany.

La oss bare håpe at den ungarske statsministeren er en dyktigere politiker enn danser ...

Se videoklippet her.

Kilde: Reuters