«Hvordan kan jeg vite at han liker meg?»

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det ble nok å gjøre for vår flørte-coach under nettmøtet vårt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Jeg har alltid flørtet og bruker flørten daglig for å kjenne at jeg lever. Det som driver meg i arbeidet og som gir meg glede, er å inspirere mennesker til å finne sine mest dyrebare skatter, forteller Gry.

- Å mestre flørten er å hente opp det instinktive, det du har naturlig i deg, bli bevisst på det, og så til sist justere med noen ganske enkle knep.

Tøff dame

Gry har bakgrunn fra Forsvaret, psykiatrien og læreryrket, og har jobbet med undervisning og terapi de siste 15 årene. Hun er til daglig coach og driver sitt eget selskap, i tillegg til å være coach i ekspertpanelet Eksperthjelp.no.

Våre lesere stilte spørsmål som:


- Hvordan kan jeg vite om han/hun er interessert?

- Hvordan skal jeg få han/henne interessert?

- Hva fungerer alltid i forhold til en mann/kvinne?

- Hva mener egentlig kvinnen når hun…?

- Hva mener egentlig mannen når han…?

- Hvordan skal jeg forføre en kvinne?

- Hvordan skal jeg vekke mannens beskytter instinkt?

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Les svarene her:

  • Hei
    Hva mener egentlig en gutt som er PERIODE-interessert? Jeg
    avstandsflørter med en fyr som bor langt unna. En periode kan han sende meg masse søte meldinger over kort tid. Så kan det gå uker hvor han virker mer uinteressert og så vidt svarer på meldingene mine.

    Vi møtes innimellom, når han er i området jeg bor i. Da har vi det veldig fint, men han sier at han ikke er klar for et forpliktende forhold. Er han noe å satse på, tror du? Han har visst dårlig erfaring fra tidligere forhold. Eller bare leker han med følelsene mine?

Hei.
Kan han leke med følelsene dine hvis du ikke tillater det? Svaret er NEI, og du må finne ut av hva som er riktig for deg. Hvis du er klar for et forpliktende forhold, synes jeg det høres ut som du satser på feil fyr.
Hvis han sier har er periodeinteressert, så er han det. Verken mer eller
mindre, noe han også viser deg.

Fyren er jo ærlig, og det er jo et pluss. Han må bearbeide sine dårlige erfaringer, og du må finne ut av hva du vil, og hva du kan godta for at du skal ha det bra.
Good luck, gry

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
  • Hei!
    Jeg er en gutt på 19 år som jobber i forsvaret, og siden man jobber i forsvaret har man en tendens til å savne en dame ved siden av seg. =) Jeg har det problemet at jeg ikke vet hvordan jeg skal starte en flørt, jeg klare aldri å finne ett samtale objekt, det blir liksom bare litt "Hei" og "Hva heter du?" så blir det liksom en slags pinlig stillhet mellom oss...

    Og hvordan kan jeg 100% hvite at hun er interessert i meg...? jeg har liksom ikke drømmekroppen og er redd at de fleste jentene jeg treffer enten er kroppsfiksert eller har type fra før... Jeg har bare hatt en forelskelse, men kan knapt kalles det, fordi hun var liksom ikke så glad i meg, og fikk ikke lovt eller ville ikke treffe meg... :

    (Dette er ett veldig frustrerende tema for meg, plages veldig ofte med dette og fører til at jeg er deprimert på jobben og får ikke gjort det jeg skal gjøre? Finnes det en kur?
    MVH Gutt19

Hei,
Det finnes en kur, i form av kurs ( både for selvtillit og flørt) og
coaching. Gå inn på www.fullflort.no, og www.changeyourlife.no og se.
Nå kan jeg gi deg noen råd angående det å føre en samtale.

Du trenger ikke å bestemme deg for et tema, det kommer av seg selv. Bare vær interessert i den personen du har foran deg, og still åpne spørsmål som gir deg mer enn ja og nei spørsmål. Disse spørsmålene kan begynne med hva, hvordan, på hvilken måte, hva mener du, synes du, hva liker du osv. Når du får et svar har du nok informasjon til å fortsette å spørre. Øv deg gjerne på noen "ufarlige", så du er godt forberedt når dama med stor D dukker opp.

De fleste mennesker liker å bli spurt, og å snakke om seg selv. Når du spør og er oppriktig interessert, vil den andre føle seg anerkjent og
sett. Noe som er viktig for alle mennesker. Si til deg selv at du er bra nok, og at du fortjener kun det beste.

Lat som du har god selvtilit. Studer kroppspråket til mennesker som har god selvtilit, og kopier disse. ( Slik du gjorde da du lærte å gå) Så skal du se at tankene følger med. Ha fokus på hva du liker hos deg selv, og tenk igjennom hva du ønsker hos din fremtidige kjæreste.
Lykke til , gry

Artikkelen fortsetter under annonsen
  • Hvordan kan jeg vise ham at jeg er interessert uten å virke for
    innpåsliten? Er så redd for at han skal gå lei av meg!!!
    J24

Hei,
Se på han og vis at du er interessert. I svarene fra tidligere i dag vil
du finne en del triks som du kan bruke for å signalisere at du er
interessert.

Du vil også få signaler tilbake som viser at han er interessert i deg i
form av at han ser mye på deg, smiler til deg, tar kontakt, lener seg
mot deg hvis dere er sammen, føttene hans peker mot deg hvis dere er
flere sammen, han vil tilbringe tid med deg osv

Hvis han liker deg, så liker han også den oppmerksomheten du gir.
Hvis man blir klengete og uselvstendig vil de fleste menn, og kvinner,
backe unna. Så sørg for å ha ditt eget liv, som du fyller med det du
synes er gøy.

En kjæreste skal komme som en berikelse inn i livet, ikke for å fylle et tomrom. Hvordan ville du oppført deg ovenfor han hvis du ikke var i stand til å tenke tanken at du kunne fremstå som innpåsliten? Vis han interesse du, lykke til, gry

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
  • Jeg har sett litt på ei jente i friminuttene på skolen som jeg liker
    veldig godt. for litt siden satt vi ovenfor hverandre med hver vår vennegjeng og jeg prøvde å ta litt blikkkontakt. Etterhvert ba hun en av vennene mine om å spørre om hun kunne få smake på litt av godteriet jeg hadde med meg. Han kom tilbake og sa hva hun spurte om og jeg sa ja og smilte tilbake. Jeg kasta posen over til hennes bord og hun forsynte seg.

    Etter litt ba hun vennen komme tilbake igjen for å spørre hva jeg het. Så sa hun: Takk "Knut", og jeg som ikke visste navnet sa bare hversågod. I forkant så hun litt lurt på meg med korte blikk med litt øyekontakt og jeg hørte tydlig at hun og veninnene snakket om meg og godteriet. Jeg vil så gjerne bli bedre kjent med henne men jeg vet ikke hvordan jeg skal gå frem da jeg kun av og til ser henne og hun er 1 år yngre en meg og jeg ikke kjenner noen av hennes veninner, og jeg er litt sky når det gjelder å gå bort til jenter jeg ikke kjenner så godt. Hva kan jeg gjøre for å bli bedre kjent og kanskje gjøre henne interisert? Takker for svar (hvis jeg får det da)

Hei,
Det høres ut som hun er interessert, og da må du slå til mens hun ennå
er det. Fortsett med blikkontakten, det er bra! Hvis du er sjy, så lat
som om du ikke er det.

Ta sjansen og gå bort til henne og snakk med henne. Før du går bort kan du jo gjøre som idrettsfolk gjør, nemlig forestille deg at du går bort til henne. Hvis du gjør det mange ganger i forkant, vil det ikke være så skummelt når du endelig gjør det. Du må vise henne at du er interessert, ellers kan hun raskt tro at du ikke er det, og det hadde jo vært dumt. Les litt i svarene jeg har gitt tidligere i dag, så vil du finne mange gode råd og tips. Lykke til, det går nok bra, gry

  • Hei! Har vært på dealere`n med en gutt i ca. 3 mnd uten å komme noe særlig vei. Vi er begge 23 år. Han sier at han liker meg veldig godt og at han har angst for forhold derfor vet han ikke om han har mer å gi meg.

    Vi har bare hatt en gang sex for en mnd. Etter dette dro han til hjemstedet sitt og hadde 5 ukers ferie. For 2 uker siden kom han tilbake til byen og kontaktet meg, og ville treffe meg igjen. Jeg vet han bryr seg om meg og insisterte på å hjelpe meg med å flytte. Jeg sa både nei til dette og at vi skulle treffes noe mer. Sa at jeg var usikker på at han var oppriktig interesert i meg.
    Hvorfor oppfører han seg på denne måten? Er han opprikig interesert i meg? Om han virkelig liker meg, hvorfor får han ikke fingeren ut? hilsen jente som egentlig har slått i fra seg tanken på at det skal bli noe mer med han

Hei.
Først og fremst så må du ikke ta dette personlig. Det handler om hans
usikkerhet og ikke om deg. Du må finne ut av hva du er interessert i.
Vil du ha en gutt som er redd for et forhold, som gjør deg usikker,
eller vil du ha noe annet.

Du må finne ut av hva som er viktig for deg. Du kan jo spørre han ut om hva det er som gjør at han har denne angsten, slik at dere sammen kan gjøre han tryggere. Kanskje han skal vurdere å bli kvitt angsten, slik at han er i stand til å ha et forhold til ei han liker. Til det kan han få hjelp. Det finnes mange gode metoder "på markedet".

Men, først og fremst så må du stille krav og sette grenser for hva som blir riktig for deg, sett i forhold til det du mener er verdifullt i et forhold.
Lykke til, gry

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
  • Hei!
    Etter mange år som singel har jeg hatt veldig vanskelig med å flørte og har liksom vært litt ute av "markedet". Nå har jeg truffe igjen barndomskjæresten min som er blitt en flott mann, men problemet er at jeg har blitt veldig tilbaketrukken og sjenert..

    Han er så flink til å gi komplimanger, fortelle hvor flott jeg er osv og jeg rødmner som er skolejente.. Vil så gjerne gi noe tilbake og vise at jeg er bryr meg.. Kan du gi meg noen tips?
    Jente 34 år

Hei,
Sjenanse kan man gjøre noe med. Et tips er at du kan tenke at den andre er 10 ganger mer sjenert enn deg, og at det er din oppgave og få den andre til å føle deg vel. Du kan også huske å puste med magen når du blir sjenert. Heve hodet, trekke inn magen og late som om du er selvsikker, møte blikket hans (fysikken gjør noe med tankene dine)...og ikke minst endre fokus.

Hvordan ville det vært hvis du ikke var i stand til å tenke at du var sjenert? Og hva kan du tenke deg å gjøre istedenfor å være sjenert? Ved å tenke "Hva vil jeg gjøre istedenfor...", endrer du fokus fra å være litt "offer for omstendighetene/følelsene dine" til å få kraft og finne løsninger.
Når du får et kompliment, sier du TAKK og tar det til deg! Ellers finnes det en del kurs som kan hjelpe deg til å bli kvitt sjenanse.
Hilsen gry

Artikkelen fortsetter under annonsen
  • Hei, Hvor mener du egentlig grensen for flørting og utroskap skal
    settes? Har en mann som jobber i et yrke hvor "flørting" nesten er en del av jobben , og jeg blir sjalu , selv om jeg nødig vil innrømme det !

    Skulle det vært en universal "regel" for hva som skulle vært lov innenfor ekteskap o.l kanskje ? Hadde vært enklere å slå i bordet med noe sånn istedet for å si " Jeg synes ikke noe om det " Mannen min bare fnyser av meg ...
    Hilsen Karoline.

Hei,
Først vil jeg si at det ligger en stor styrke i å innrømme at man er
sjalu. Flott! Vi i Full Flørt ar valgt å definere flørten som noe uforpliktende, morsomt og uhøytidlig. Altså, en artig lek eller et spill mellom voksne som ikke har noe med sex og gjøre.

I Norge er det dessverre slik at mange tar vennlighet som flørting, som igjen betyr senga. Satt på spissen. Det som er viktig når man flørter, er at man kan lese signalene som den man flørter med gir, og at man vet hvilke signaler man kan sende ut selv. Slik at man holder det til en flørt som er nøytral.

Gå på kurs,www.fullflort.no, eller les om flørt,( Tracy Cox, superflørt) og overrask mannen din med nyervervede flørtekunnskaper. Det vil han garantert sette pris på.

Og, hvis du ser for deg mannen din i situasjoner med andre kvinner, så bytt ut den andre kvinnen med deg selv. Det blir en mye hyggeligere fantasi!
Hilsen gry

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
  • hei
    jeg er en jente på 13 år og har litt problemer med flørting. Jeg lurer på åssen jeg veit om han liker meg eller ikke? Og hvordan jg kan få han til og like meg?

    mvh Michelle

SVAR: En gutt på 13 år viser gjerne at han liker deg ved at han enten
unngår deg helt, fordi han er skrekkelig sjenert. Eller han kan oppføre
seg litt "slemt" for å tøffe seg og for å vise at han er gutt. Han kan også se mye på deg, gjerne i det skjulte, så hold øynene åpne. Hvis du vil at en gutt skal like deg, uten å si det til han med ord, må du se på han.

Vise han med blikket ditt at du er interessert. Men det greieste er nok å si det rett ut! De fleste unge gutter og menn liker det best, for da slipper de å lure på hva jenta egentlig holder på med når hun sender ut signaler.
Lykke til , gry

  • hei, jeg er en jente på 14år, er i 160 cm høy å veier rundt 66kg, men ingen er intressert i meg! er jeg får feit!?

SVAR: Hei, jeg synes ikke det høres ut som du er det. Uansett så er det
ikke det som teller, men heller hvordan man er som person. Har du god
selvtillit og er fornøyd med deg selv, så teller det mer enn kroppens
utseende.

Men, er du ikke fornøyd med deg selv, så vil du signalisere det til de rundt deg, og det kan gjøre at folk mister interessen. Prøv å finne ut av hva du liker ved deg selv, og ha fokus på det. Så kommer det andre etter.
Lykke til, gry

Artikkelen fortsetter under annonsen
  • Hei!
    Jeg er ei jente, og har et lite problem med kjærligheten. Jeg var
    sikkelig forelsket i en gutt, men så fikk jeg høre at han ikke likte meg mer enn som venn, og da gav jeg han opp (eller prøvde å glemme han), men jeg fikk aldri følelsen helt bort. Siden jeg går i klasse med han, så ser jeg han hver da, og vi bor heller ikke langt fra hverandre. Men nå har jeg en annen følelse inni meg enn den jeg hadde før.

    Noe mere enn jeg har følt før. Men jeg kan vel ikke elske en person som jeg ikke har vært kjæreste med, og bare vært venn med? Jeg vil ikke si at jeg elsker han, for jeg har ikke følt noe mer enn forelskelse før..

    Jeg vil at det skal bli noe mer enn venner mellom oss to, men jeg vet ikke om han liker meg, så jeg vil ikke spørre han sånn direkte ut. Har du noen råd om hvordan jeg kan vise ham at jeg liker ham, uten å være for direkte?

    Ville ha hjulpet meg noe utrolig!
    mvh fisk

SVAR: Først må jeg spørre deg om en ting. Vet du sikkert om det er sant
at han bare liker deg som venn? Av og til kan det være sånn at folk sier
sånne ting, uten helt å sjekke hvor sant det er.

Kanskje det bare er et rykte? Av og til kan man bli så forelsket i en person at man tror man elsker han, men egentlig er man mer forelsket i tanken på det som kunne ha vært. Man drømmer seg bort, og blir forelsket i drømmen. Det kan forklare den nye følelsen din.

Hvis du ikke får han ut av hodet, ville jeg tatt sjansen og spurt han direkte om han liker deg. Du kan risikere å få et nei, men er ikke det
bedre enn å gå og lure? Og plage deg selv med tvil? Jeg tror nok det er lurt å ikke si at du elsker han. Det kan skremme han, men at du liker han godt og er forelsket kan du jo fortelle han.

Hvis du vil gjøre det mer i det skjulte, finner du mange tips i de svarene ovenfor. Men bruk blikket! Se på han, gjentatte ganger, og vis at du er interessert. Gutter liker at man direkte, da trenger de ikke lure så fælt.
Så gå rett på sak du, og få det hele overstått. Liker han deg så er det kjempebra, og gjør han det ikke, kan du jo "slippe" taket i han, å gå videre.

Just do it!! gry

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
  • Hei
    Hvordan kan jeg vite om hun er interessert?
    - Hvordan skal jeg få henne interessert?
    - Hvordan skal jeg forføre en jente på 16-17 år?
    Jeg er 17, snart 18.

SVAR: Jeg har besvart disse spørsmålene tidligere, så hvis du leter litt
lenger opp, kan du finne svar. Ellers er dette et så stort område at det kan lønne seg å gå på kurs.

Hvis du går inn på www.fullflort.no finner du kurstilbud. Nye kurs på trappene. Ellers kan du begynnen med å lese superflørt ( tror boka heter det) av Tracy Cox. Den er det mange tips i. Så skal du se du ender opp som en riktig superforfører.. Good luck!

  • Hva mener en kvinne når hun er i samme vennekredts, men ungår fysisk kontak mot akkurat deg, og ingen andre. Og ikke innleder noen samtale, men tar del i dem som startes?
    - T

SVAR: Det kan være flere grunner til det. Hun kan være sjenert, og av den grunn tør hun ikke ha fysisk kontakt med deg, eller innleder til en samtale. Det kan være at hun er redd for å bli avvist hvis hun tar iniativet.
Du kan se etter ubevisste tegn som vil fortelle deg om hun liker deg.
Hvis dere er flere sammen, kan du se om et av bena hennes peker mot deg, eller om hun kikker på deg i smug. Du kan se om hun begynner å rette på klærne, fikle med smykker, kaste på håret eller kaste blikk etter deg når du går. Jenter sender gjerne ubevisste signaler til den de liker, og de jeg nevnte er noen av disse. En annen mulighet kan selvfølgelig være at hun er helt uinteressert. Hvis du lurer, kan du jo kanskje spørre henne? Ta sjansen!

Artikkelen fortsetter under annonsen
  • Hei
    Det er ei jente som jeg har kjent i 4 år nå, og vi snakker sammen ofte. Har likt henne i snart ett år nå, men har ikke tørt å si noe. Hvordan kan jeg vite om hun er interessert og hvordan kan jeg få henne interessert?
    Hilsen T.O. 19år.

SVAR:
Det aller enkleste er selvfølgelig å spørre henne rett ut. Det du kan
risikere da, er et avslag, men da får du i alle fall vite det helt sikkert. Ellers er det en del signaler som kvinner sender ut, som viser at de liker deg.

Du kan for eksempel se etter om hun smiler ekstra mye til deg, om hun holder ditt blikk litt lenger enn "normalt" og om hun kaster gjentatte blikk din vei.

Hvis hun lener seg mot deg når dere snakker sammen og berører deg, kan det også ære et godt tegn. Slipper hun deg inn i intimsonen sin, altså helt inn på seg, betyr det at hun liker deg

Artikkelen fortsetter under annonsen
  • eg har eg stort problem! eg e forelska i beste vennen min...mn han e forelska i lille systerå mi så går i 8 klasse eg går i 10 og han i 9
    klasse. Han seie at han lige og mn at han lige systerå mi bedre. Ka kan eg gjør får å få han te å liga mg?
    Hilsen meg

SVAR: Jeg tror kanskje at du skal fortelle han hvordan du føler det, slik at han får vite det. Det er nok det greieste. Så er det jo opp til han om han skifter fra henne til deg, eller fortsatt liker lillesøsteren din bedre. Lykke til
gry

Artikkelen fortsetter under annonsen
  • Hei! Jeg er ei jente på 15 år som lurer på noen ting. Hvordan får man egentlig en gutt interessert ?? Hva er det liksom gutter liker at vi jenter gjør for å vise interesse for dem ?? Hvordan liker gutter at jenter tar kontakt?

    Og hva burde jeg gjøre for å komme i kontakt med en jeg ikke kjenner, men vil bli kjent med? Og det siste spørsmålet: Hvordan vet jeg at han er interessert? Jeg personlig har aldri helt forstått gutters kroppsspråk og måten å være på i forbindelse med dette.

    Hvis det ble mye spørsmål, så håper jeg i hvert fall at du kan svare på noe. Det hadde vært kjempeflott å fått svar på noe av dette.
    Hilsen meg

SVAR: Hei. Gutters kroppsspråk er ganske enkelt i forhold til jenter sitt. Hvis en gutt liker deg, vil han vise det ved å se på deg. Det samme kan du gjøre i forhold til en gutt.

Men, du må se flere ganger for at en gutt skal skjønne det, mellom 3-5 ganger. La øynene hvile på han en liten stund, før du ser bort, og så tilbake igjen. Vis interesse! Smil mye til han, det liker gutter. Dessverre er det ikke alltid de oppfatter det, men ikke gi deg! Videre kan du sende signaler som å rette deg opp, skyte frem brystene, gå vuggende, kaste på håret, legge hodet til siden og se skrått bort på han.

Han vil gjerne rette seg opp, skyve brystkassen frem, rette på klærne og
gjøre seg litt til. Og, forhåpentligvis tørre å se din vei, men han kan jo være sjenert da. Hvis du etter å ha gjort alt dette, ikke får respons, kan du gå bort til gutten og gi han et kompliment...skryte litt av han eller noe han har, så invitere han på date. I 90% av tilfellene er det jenter som tar den første kontakten.
Lykke til, gry

Artikkelen fortsetter under annonsen
  • Hei! Jeg har et spørsmål. Hvordan skal man holde kjæresten intreressert over lengre tid? slik at man ikke går lei av hverandre? Hva kan jeg gjøre for å virke mer tiltrekkende og spennende for typen, selv om vi har vært sammen lenge?
    På forhånd, takk =)
    Hilsen Anne

SVAR: Bruk alle de flørtesignalene jeg har beskrevet ovenfor. Flørt
masse med han!! Det er bra for begge, og det skaper gode følelser. Gi
kjæresten din oppmerksomhet og skryt. Overrask han med noe du vet han setter pris på. Gjør noe av det samme som dere gjorde da dere var
nyforelsket, det kan være med på å hente frem den følelsen igjen. Avtal
stevnemøte med han! Kort sagt, ta tilbake flørten og den gode følelsen.
Og,vær deg selv. Det er viktig! Stol på at du er spennende nok.

Artikkelen fortsetter under annonsen
  • HEYY!! jeg er en jente på 14 år som lurte på hvordan jeg kan få en
    pervers gutt intressert i meg uten å være pervers selv... hmmmm... takk for svar... hehe...
    klemz den sjenerte jenta...

SVAR: Hei, litt uklart spørsmål dette. Det kommer jo an på hva du legger
i pervers. Men, det er kanskje noe i at like barn leker best osv. Så hvis du da ikke ønsker å være pervers, hva er det da som gjør at du ønsker å tiltrekke deg en som er det?
Gry

  • Hei Gry!
    Jeg har et problem. Jeg har en tendens til å falle for guttene som ikke har noe særlig bra rykte på seg innen damebehandling. Det er veldig rart, men det er alltid de jeg faller for.

    Som forventet går det alltid dårlig. De er snille i begynnelsen, men jeg har alltid blir dumpa etter hvert. Mitt spørsmål er om du har noen tips innen det å holde på en slik gutt? Hvordan bli helt spesiell for han? Blir glad for alle svar. Mvh jente 18

SVAR: Jeg tror ikke jeg vil gi deg noen tips i forhold til det å holde
på slike gutter. De er ikke verdt det!

Tenk heller på at du fortjener noe mye bedre! Det kan høres ut som om du har kjørt deg inn i et mønster, og det kan du komme deg ut av. Bruk litt tid på å finne ut av hva en kjæreste skal være for deg.

Hva er viktig for deg? Hvilke kvaliteter skal han ha? Hvilke interesser skal han ha? Hvordan ser han ut? Hva aksepterer du ikke? Og da tenker jeg, overhodet ikke!

Som for eksempel røyk, for mye alkohol, utroskap, løgn osv. Vær kresen og tenk at kun det beste er godt nok for deg! Når du vet hva du ønsker deg, er det så mye lettere å finnen det. Ellers blir det litt sånn at man sitter nede ved dammen og kysser en haug med padder, men drømmeprinsen rir forbi oppe på veien. Du vet jo hvordan disse guttene er nå, så du trenger jo ikke å teste ut flere, eller? Lykke til, gry

Artikkelen fortsetter under annonsen
  • Hei
    Hva er et bra sjekke triks på gutta ?

SVAR: Man har en del tiltrekningssignaler som virker helt perfekt på gutter. Jeg har nevnt mange av disse tidligere, men kan gjenta noen. Se på gutten. Måten du gjør det på er at du ser på han, ser litt ned, så skakker du på hodet og ser skrått bort på han. Gjør dette flere ganger,
gjerne med et litt "lurt" blikk.

Vis han at du ser på han, og se gjerne på hele kroppen hans! Kast med håret ditt mens du ser på han, og hvis du tar deg selv lett i nakken må du vende håndflatene dine ut og mot han.

Det gjør at du viser armhulene dine, og det er klart signal til mannen.

Gutter og menn liker å føle at de er den dominerende og maskuline, så det kan være lurt å spille på hjelpesløshet. Du har kanskje sett at spesielt homofile menn har en spesiell "knekk" i håndleddet, et slapt håndledd. Det har de adoptert fordi det er et av de signalene som sender beskjed til gutta om at du er "hjelpesløs" og trenger han.

Hvis du sitter eller står i nærheten av han, kan du sørge for at benet ditt, eller kneet, peker mot han. Har du sandaler på, eller en sko du kan vippe med, så gjør det mot gutten. Når du har lokket han til deg, kan du skryte av han, vise han oppmerksomhet, ta på han osv. I det hele tatt, vis han at han er den kjekkeste du vet om. Good luck, gry

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
  • Hei
    1 Hvordan kan jeg vite om hun er interessert?
    2 Hvordan skal jeg få henne interessert?
    3 Hvordan skal jeg forføre en kvinne?
    takk

SVAR: Hei.
Hvis du vil vite om hun er interessert, kan du lese svaret ovenfor. Kvinner sender ut mange signaler, og når de sender ut klaser på 3 om flere, kan du være sikker.

Lær deg signalene, det er lurt! Hvis du skal få henne interessert, må du vise henne oppmerksomhet gjennom i første omgang se på henne. Flere ganger! Hun kan ikke vite om du er interessert hvis du ikke er villig til å vise det.

Og er du sjenert, så lat som om hun er 10 ganger mer sjenert, og at det er din oppgave å få henne til å føle seg vel.

Send "grønne lys" til henne ved at du ordner klærne, retter på buksa, stikker hendene i bukselinningen med fingere pekende mot skrittet, smil og kanskje et lite blunk som signaliserer at " vi har noe hemmelig sammen".

Når du har fått "grønt lys" (se etter signaler fra henne) kan du gå bort og snakke med henne. Gi henne gjerne et komplement for noe som er spesielt på henne.

"Du er pen", blir for generelt. Vær spesifikk! Lytt mer enn du snakker, du har ikke en munn og to ører uten grunn. Spør åpne spørsmål, som innledes med hva, hvordan, på hvilken måte osv, slik at hun må svare mer henne ja og nei.

Vær interessert i henne! Det er ofte ikke så interessant for en kvinne. Snakk med henne, spør henne om hennes ting. La henne føle seg som den vakreste kvinnen på jord! All oppmerksomhet mot henne!

Ellers vil jeg anbefale kurs!
Lykke til, gry

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
  • Hei
    stiller det enkle spørsmålet, hvordan kan jeg vite at hun er
    interessert?? svaret derimot sliter jeg med:( håper på nyttige svar:) mhv Christopher

SVAR: se svaret ovenfor, så håper jeg du finner noe du kan bruke! Jenter kan være kompliserte, og de kan sende ut ca 50 flørtesignaler, mens menn gjerne har 10 i sitt repertoar. Lær deg signalene, så du vet når det er "grønt lys"
Gry

  • heisann
    jeg er kjempe forelsket ung jente som vill gjerne bli sammen med en jeg jobber sammen med, men jeg vet ikke om han liker meg, så da lurte jeg på om hvordan jeg skal få bedre kontakt med han.. sånn at vi kan eventuelt bli kjærester.
    hilsen jente 22

SVAR:
Hei,
Har du vist han at du liker han? Kanskje han lurer på det samme vet du
:-)

Jeg har skrevet mye om det å bruke blikket i dag, og det er regel nr 1.
du må bruke blikket mye! Se på han, og la blikket hvile litt lenger enn normalt. Se litt bort, for så å se tilbake igjen.

Menn er litt trege i oppfattelsen, så de trenger at du gjentar dette flere ganger. Du kan se om han ser på deg. Hvis han ikke gjør det, trenger det ikke å bety at han ikke liker deg, men han kan være sjenert.

Du kan spørre han om dere skal finne på noe sammen. Finn ut av hva han liker, så foreslår du at dere skal gjøre det sammen. Fortell han at du liker han, og hva du føler for han. Hvis han er interessert i deg, vil han sette stor pris på ditt iniativ!

Ellers kan du prøve å tiltrekke deg han ved å sende signaler som jeg har nevnt i tidligere svar, og se om han reagerer på disse. Men igjen, menn er ikke så flinke til å oppfatte disse signalene, så det beste er å gå rett på sak. Ønsker deg hell og lykke, gry

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vær oppmerksomme på at alle spørsmål vil bli publisert i denne artikkel. Det vil ikke være mulig å få svar privat på mail eller telefon. Vil du av hensyn til sensitiv informasjon være anonym så merk dette i mailen.

Av hensyn til personvern vil ingen mailadresser bli publisert i denne artikkelen.

Har du spørsmål som du, grunnet omfang eller privat karakter, ikke ønsker å ta via våre nettmøter?

Dagens nett-ekspert er også tilknyttet

eksperthjelp.no


Har du flere spørsmål du ønsker å stille direkte? Trykk her.