10 sexy nyttårsforsetter

Hva med følgende nyttårsforsett: innfør sensuell klining, hemmelige koder og teknikker som får han til å begjære deg hver eneste dag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hverdagen i de aller fleste forhold er dessverre et godt stykke unna en kjærlighetsscene i «9 ½ weeks». Men selv om vinteren er på sitt mørkeste, og du føler deg nedstemt og trøtt, så behøver du ikke la dette ta fullstendig knekken på kjærlighetslivet.

Saken er levert av mozon.no


Det finnes heldigvis mange måter du kan holde lidenskapen i live på. Her viser vi deg hele ti måter som kan vekke lidenskapen igjen:

1. Del en hemmelig kode

. Bestem dere for et ord som antakelig vil dukke opp i en samtale, som for eksempel varme, midnatt, soverom, kremfløte eller liknende. Og bli enige om at hver gang noen bruker dette ordet, må dere ta på hverandre - enten det er å gi hverandre et kyss eller å gjøre en flørtende berøring under bordet.

2. Fra grandis til romantisk middag

. Selv om dere er slitne etter en lang

(Bilde: Mozon.no)(Bilde: Mozon.no)

arbeidsuke, så trenger dere ikke slenge dere giddalause foran TV-en med hver deres Grandiosa. Med kun litt ekstra forberedelser kan dere få til noe som er mye mer romantisk. Bruk noen fine tallerkener, tenn på noen stearinlys, sett på romantisk musikk og pynt til med en blomsterbukett. Kanskje dere til og med kan droppe bestikket og mate hverandre? For husk at det er stemningen, og ikke maten, som lager en romantisk setting.

3. En heftig salsa

. Mens dere venter på at middagen skal bli klar, kan dere ta en liten svingom på gulvet! Sett på yndlingssangen deres, press hoftene sammen, slyng beina rundt hverandre, og lek dere rundt i stua.

4. Dropp treningsbuksa

! Det er duket for TV-kveld. Det betyr likevel ikke at du må ta på deg den eldgamle joggebuksen, den altfor store T-skjorten og den hullete genseren. Ta heller på deg noe som kan invitere til klining og kosing. Ta på et par sexy olabukser og en liten topp - kanskje uten BH under?

5. Vask opp sammen

. Det høres kanskje litt gammeldags ut, men hent frem lidenskapen mens dere vasker opp sammen! Mens skummet fyker kan dere flørte og snakke sammen om steder dere vil besøke eller sprøe ting dere kunne tenke dere å finne på. Hvem vet, kanskje dere etter dette bestemmer dere for å droppe oppvaskmaskinen for evig og alltid?

6. Massasje foran TV-en

. Gi hverandre en øm massasje når dere slapper av foran TV-en. Gi hverandre fotmassasje eller stryk hverandre i håret.

7. Kjæreste-blotting

. Når ingen andre ser, vis kjæresten din noen av de mest private stedene på kroppen din! Dette vil garantert få opp hjertefrekvensen hans!

8. Send han en overraskelse

. Hvis du vet at kjæresten din har en tøff ettermiddag foran seg, bestill en god lunsj til han og la ham vite at desserten venter hjemme etterpå.

9. Styr unna rutinene

. Kom dere vekk fra sofaen og TV-en. Finn på tre uordinære dater som en kjøretur, et slag med minigolf eller en middag på en restaurant som serverer mat dere aldri har smakt før. Skriv ned ideene på noen kort og la kjæresten din velge den mystiske og eksotiske daten.

10. Hold ham i mørket

. Tenk at strømmen har gått. Skru av TV, datamaskin, mobiltelefon og alle lys. Tenn noen stearinlys, hold rundt hverandre

Les mer på Mozon: 12 tips for mer sex


Personvernpolicy