Avinor-sjef slutter etter tre uker i jobben

Avinor-toppen Per-Christian Haraldsen, som for tre uker siden ble leder for Oslo Kontrollsentral i Røyken, har sagt opp jobben med umiddelbar virkning.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB):

- I en meget turbulent periode for Avinor generelt og Oslo Kontrollsentral spesielt synes ansettelsen av meg å ha økt konfliktnivået mellom de ansatte og ledelsen av flysikringsdivisjonen. Jeg har intet ønske om å bidra ytterligere til et økt konfliktnivå i et allerede meget anstrengt samarbeidsklima, sier Haraldsen.

- Fraværet av vilje til samarbeid og de ansattes manglende vilje til å bekle viktige fagfunksjoner ved kontrollsentralen gjør det nesten umulig å utøve god og profesjonell ledelse og kan over tid påvirke flysikkerheten negativt, legger han til.

Avinor-sjef Randi Flesland (bildet) sier i en kommentar at Haraldsen ble ansatt fordi Avinor ikke fant noen kvalifisert flygeleder til å ta sjefjobben i Røyken og derfor søkte etter en person med god lederkompetanse.

Per-Christian Haraldsen har vært omstridt blant flygelederne i Røyken, mye på grunn av at han ikke har bakgrunn som flygeleder.Mer på:

Avinor.no

Avinor.no

Personvernpolicy