Siste sjanse til å sjekke skatten

Nå er det siste frist for å sjekke hva naboen din og andre kjentfolk tjente i 2004.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I snart tre uker har det vært mulig for nysjerrige nordmenn å søke i skattelistene. Men ved midnatt i morgen er det slutt. Så dersom du fremdeles lurer på hva folk tjener får du ta det siste døgnet til hjelp. Og du er ikke den eneste.

- Vi har i år hatt over 19 millioner søk på våre sider, forteller Informasjonsdirektør i Skattedirektoratet, Lise Halvorsen til Neste Klikk.

Hun legger til at dette er omtrent det samme antall søk som i fjor.

Det spekuleres i at skattelistene igjen kan bli fullt offentlig året rundt fra og med neste år. Nettavisene vil da kunne legge ut alle tallene i sin helhet, og gjøre detaljer rundt din privatøkonomi tilgjengelig for folk flest.

Sjekk

skattelistene

her.

Personvernpolicy