Ukens søk

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vi har analysert søkene gjort gjennom søkeboksene på Startsidens førsteside og funnet de hotteste og de mest stigende søkene, pluss de som kanskje ikke er like populære lenger. Les og finn ut hva det

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Klatrere

Bank2 startet opp i Norge denne uken, og fikk mye mediadekning og mange nye kunder.

Stortingsvalget var naturlig nok et tema det ble søkt mye etter, og valgresultater var en av denne ukens store klatrere. Ordet «valg» var også et populært søkeord med plassering på topp ti listen.

Den britiske modellen Kelly Brook spilte inn sex-scener i sin nye film , angret etterpå og krever nå at de fjernes. Det gjorde henne populær på nettet forrige uke. Svein Erik Bakkes nye kjæreste Lena Tveite Knutsen, som er fotomodell av yrke, var også interessant for mange denne uken. Filmen «Charlie og sjokoladefabrikken» har premiere i dag og vår anmelder lot seg imponere. Dette gjorde sitt til at filmen var blant de hete søkene i uka som gikk.


Søkeord

bank2

valgresultater

Kelly Brook

lena tveite knutsen

solheim cup

charlie og sjokoladefabrikken

birkebeinerløpet

lillestrøm kino

evas øye

partitest



Dalere

Kjartan Røstum stengte bildegalleriet på nettstedet sitt, som inneholdt bilder av lettkledde jenter og ungdom som åpenlyst drakk alkohol på fester i Melhus, etter at Trønderbladet skrev om det. Dette gjorde han svært ettertraktet på nett forrige uke, men denne uken var det ingen som var interessert i han.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Skolevalget er avsluttet, og interessen rundt dette falt naturlig nok kraftig i løpet av uken.

Marion Raven ga ut plate og var mye i mediebildet i noen uker, men denne uken var hun ikke på langt nær så populær lenger. I New Orleans er flomkatastrofen over og interessen for nyheter derfra har også dalt i løpet av uken.

Det finske metalbandet Nightwish besøkte Hell Bluesfestival for noen uker siden, og det gjorde dem populære på nett. Denne uken har ikke interessen vært fullt så stor, og bandet ender som en av 10 dalere.

Søkeord

kjartan røstum

sony dvd-r

skolevalg

prolarin

marion raven

new orleans

hafslund

cnn

nightwish

aker


10 på topp (kategori)

Ord og fraser som blir søkt på legges i kategorier. «Flybilletter» havner i reisekategorien, mens et søk på «bestille nytt skattekort» havner i kategorien offentlig. Denne listen viser de mest populære kategorier i uken som gikk.

Prosentandel

Kategori

15,19%

reise

11,87%

data

10,41%

sex

9,78%

hobby

9,38%

offentlig

6,46%

shopping

5,57%

nyheter

5,47%

økonomi

5,33%

motor

3,63%

hjem


10 på topp (søkeord)

Dette er de 10 ordene som er mest søkt på siste uke.

Søkeord

finn

porno

sex

elkjøp

sudoku

123spill

vg

valg

google

thehun