Vant du sexy håndbøker?

Vil du finne superelskeren i deg? Her kunne du vinne bøkene som forteller deg hvordan!

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dette er litt av en mulighet! Her kan du nemlig vinne to gode, varme, lekende og potente bøker som viser deg veien til seksuallivets gleder, så her kan det bli fart på sakene!

Forfatteren, Gro Isachsen, er leder og faglig ansvarlig for klinikk Sexologen i Oslo. Hun har flere års erfaring i sexologisk rådgivning og terapi, kanskje kjenner du henne også igjen fra hennes faste spalte om sex og samliv i Dagbladet og Vi Menn?

Boken for henne: «Sex - ja takk!» gir en nødvendig innsikt i kvinners seksualitet. Her finner du tipsene for hvordan man blir en bedre elskerinne og hvordan man kan lære sin egen seksualitet bedre og kjenne. Her får du som kvinne virkelig dyrket din lyst, her finner du veien til nytelse!

Boken for ham: Og I «Mer sex, takk!» får mannen vite hvordan man kan bli en superelsker, han får også svar på hvordan han skal gå fram for å få mer og bedre sex og hvordan han skal tilfredsstille henne.

Samtidig som bøkene har hvert sitt «ansvarsområde» for ham og henne, er det uhyre spennende å få innsikt i den andre parts seksualitet...

Frister sengehyggen?

Konkurransen er avsluttet!


Her kunne du vinne begge bøkene.

Fem heldige vinnere får altså to flotte sexy håndbøker til odel og eie.

Og vinnerene er:

Ida Bryhni, Oslo
Pål Myhre, Ørje
Andre Karlsen, Kongsberg
Tove Gustavsen, Oslo
Ann Iren Gifstad, Stjørdal

Klinikk Sexologen.no

Prøv deg på flere konkurranser i Neste Klikk: Konkurranser 2005