Som to dråper vann (74)

Per akkurat nu er det 3250 ubrukte tips i min «lookalike»-mappe, så det blir noen episoder til. Her kommer ukens mer eller mindre «like stjerner som kan ha blitt skilt ved fødselen». Og det er et bra

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tom Robert skriver: Jeg så «Tilbake til fremtiden 3» her om dagen og la merke til likheten mellom Jessica Simpson og Elisabeth Shue.Tom Robert skriver: Jeg så «Tilbake til fremtiden 3» her om dagen og la merke til likheten mellom Jessica Simpson og Elisabeth Shue.

Trenger jeg si mer? Vår egen Kjersti Grini og prinsesse Stephanie av Monaco er kliss like, skriver Grethe fra Drammen (Takk for bra tips, red.anm)Trenger jeg si mer? Vår egen Kjersti Grini og prinsesse Stephanie av Monaco er kliss like, skriver Grethe fra Drammen (Takk for bra tips, red.anm)

Kaia Huuse og Jan Eggum er utrolig like. Ekstra morsomt siden de er et par, skriver «Mo i Rana-budeia»Kaia Huuse og Jan Eggum er utrolig like. Ekstra morsomt siden de er et par, skriver «Mo i Rana-budeia»

Her ligner Avril Lavigne veldig på Sienna Miller, skriver Erik H. (Bra tips. Red.anm)Her ligner Avril Lavigne veldig på Sienna Miller, skriver Erik H. (Bra tips. Red.anm)

Lena skriver: Selv om disse to guttene ikke er så «up to date», så synes jeg de er så like at jeg prøver meg. Vet ikke om de er verdige for galleriet. Avdøde Marlon Brando og Burt Reynolds. (De er verdige! Red.anm.)Lena skriver: Selv om disse to guttene ikke er så «up to date», så synes jeg de er så like at jeg prøver meg. Vet ikke om de er verdige for galleriet. Avdøde Marlon Brando og Burt Reynolds. (De er verdige! Red.anm.)

Modellen Yoanna House (American Next Top Model) og sangerinnen Natalie Imbruglia er ganske så like..., skriver AnnickenModellen Yoanna House (American Next Top Model) og sangerinnen Natalie Imbruglia er ganske så like..., skriver Annicken

Hedvig spør: Har ingen lagt merke til likhten mellom maskuline Missy Elliot og jålete P. Diddy (nå kun Diddy)?Hedvig spør: Har ingen lagt merke til likhten mellom maskuline Missy Elliot og jålete P. Diddy (nå kun Diddy)?

Den vakre skuespilleren Madeleine Stowe er Marion Ravn, når sistnevnte får noen år på baken! Hilsen Carl.Den vakre skuespilleren Madeleine Stowe er Marion Ravn, når sistnevnte får noen år på baken! Hilsen Carl.

D.J skriver: Dette har neppe noen tenkt på: Popbertene Patsy Kensit og Vibeke Saugestad. Hva gir dere meg?D.J skriver: Dette har neppe noen tenkt på: Popbertene Patsy Kensit og Vibeke Saugestad. Hva gir dere meg?

Tom Robert skriver: Jeg så «Tilbake til fremtiden 3» her om dagen og la merke til likheten mellom Jessica Simpson og Elisabeth Shue.Tom Robert skriver: Jeg så «Tilbake til fremtiden 3» her om dagen og la merke til likheten mellom Jessica Simpson og Elisabeth Shue.

Trenger jeg si mer? Vår egen Kjersti Grini og prinsesse Stephanie av Monaco er kliss like, skriver Grethe fra Drammen (Takk for bra tips, red.anm)Trenger jeg si mer? Vår egen Kjersti Grini og prinsesse Stephanie av Monaco er kliss like, skriver Grethe fra Drammen (Takk for bra tips, red.anm)

Kaia Huuse og Jan Eggum er utrolig like. Ekstra morsomt siden de er et par, skriver «Mo i Rana-budeia»Kaia Huuse og Jan Eggum er utrolig like. Ekstra morsomt siden de er et par, skriver «Mo i Rana-budeia»

Her ligner Avril Lavigne veldig på Sienna Miller, skriver Erik H. (Bra tips. Red.anm)Her ligner Avril Lavigne veldig på Sienna Miller, skriver Erik H. (Bra tips. Red.anm)

Lena skriver: Selv om disse to guttene ikke er så «up to date», så synes jeg de er så like at jeg prøver meg. Vet ikke om de er verdige for galleriet. Avdøde Marlon Brando og Burt Reynolds. (De er verdige! Red.anm.)Lena skriver: Selv om disse to guttene ikke er så «up to date», så synes jeg de er så like at jeg prøver meg. Vet ikke om de er verdige for galleriet. Avdøde Marlon Brando og Burt Reynolds. (De er verdige! Red.anm.)

Modellen Yoanna House (American Next Top Model) og sangerinnen Natalie Imbruglia er ganske så like..., skriver AnnickenModellen Yoanna House (American Next Top Model) og sangerinnen Natalie Imbruglia er ganske så like..., skriver Annicken

Hedvig spør: Har ingen lagt merke til likhten mellom maskuline Missy Elliot og jålete P. Diddy (nå kun Diddy)?Hedvig spør: Har ingen lagt merke til likhten mellom maskuline Missy Elliot og jålete P. Diddy (nå kun Diddy)?

Den vakre skuespilleren Madeleine Stowe er Marion Ravn, når sistnevnte får noen år på baken! Hilsen Carl.Den vakre skuespilleren Madeleine Stowe er Marion Ravn, når sistnevnte får noen år på baken! Hilsen Carl.

D.J skriver: Dette har neppe noen tenkt på: Popbertene Patsy Kensit og Vibeke Saugestad. Hva gir dere meg?D.J skriver: Dette har neppe noen tenkt på: Popbertene Patsy Kensit og Vibeke Saugestad. Hva gir dere meg?

Personvernpolicy