Meny

Som to dråper vann (71)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norske stjerner, glamourmodeller, statsministere og pop-rebeller. Dette er noen av de menneskene du kan se i ukens galleri. Tips oss gjerne - og ha en riktig god helg!

Jeg la merke til hvor lik Roger Waters (Pink Floyd) er Richard Gere. Særlig nå som begge er blitt gråhåret, skriver Linda Beate SeimeJeg la merke til hvor lik Roger Waters (Pink Floyd) er Richard Gere. Særlig nå som begge er blitt gråhåret, skriver Linda Beate Seime


De er sikkert uenige om det meste; men hva utseende angår er Noel Gallagher og Kjell Magne Bondevik som to dråper vann, skriver Ida HeggenDe er sikkert uenige om det meste; men hva utseende angår er Noel Gallagher og Kjell Magne Bondevik som to dråper vann, skriver Ida Heggen


Gro og Trine tipser begge om: Nicolette Sheridan og Mia GundersenGro og Trine tipser begge om: Nicolette Sheridan og Mia Gundersen


Oslo-jente 89 skriver: Naomi Watts ligner veldig på Nicole Kidman når begge har blondt krøllete hårOslo-jente 89 skriver: Naomi Watts ligner veldig på Nicole Kidman når begge har blondt krøllete hår


Veldig mange har tipset, men Mona F. får æren: Finn Christian Jagge (Finken) og John Locke (LOST) ligner helt sinnsykt på hverandre!Veldig mange har tipset, men Mona F. får æren: Finn Christian Jagge (Finken) og John Locke (LOST) ligner helt sinnsykt på hverandre!


Christoffer Eccleston fra «Jeg er Dina» og Josh Lucas fra «Sweet Home Alabama» er sykt like, mener IngerChristoffer Eccleston fra «Jeg er Dina» og Josh Lucas fra «Sweet Home Alabama» er sykt like, mener Inger


Arne skriver: James Belushi ligner utrolig mye på Steven SeagalArne skriver: James Belushi ligner utrolig mye på Steven Seagal


May tipser oss om likheten mellom Janice Dickinson, etter sigende USAs første supermodell, og vår egen selvutnevnte glamourmodell Aylar.May tipser oss om likheten mellom Janice Dickinson, etter sigende USAs første supermodell, og vår egen selvutnevnte glamourmodell Aylar.


Christoffer Eccleston fra «Jeg er Dina» og Josh Lucas fra «Sweet Home Alabama» er sykt like, mener IngerChristoffer Eccleston fra «Jeg er Dina» og Josh Lucas fra «Sweet Home Alabama» er sykt like, mener Inger

Jeg la merke til hvor lik Roger Waters (Pink Floyd) er Richard Gere. Særlig nå som begge er blitt gråhåret, skriver Linda Beate SeimeJeg la merke til hvor lik Roger Waters (Pink Floyd) er Richard Gere. Særlig nå som begge er blitt gråhåret, skriver Linda Beate Seime

May tipser oss om likheten mellom Janice Dickinson, etter sigende USAs første supermodell, og vår egen selvutnevnte glamourmodell Aylar.May tipser oss om likheten mellom Janice Dickinson, etter sigende USAs første supermodell, og vår egen selvutnevnte glamourmodell Aylar.

Arne skriver: James Belushi ligner utrolig mye på Steven SeagalArne skriver: James Belushi ligner utrolig mye på Steven Seagal

Veldig mange har tipset, men Mona F. får æren: Finn Christian Jagge (Finken) og John Locke (LOST) ligner helt sinnsykt på hverandre!Veldig mange har tipset, men Mona F. får æren: Finn Christian Jagge (Finken) og John Locke (LOST) ligner helt sinnsykt på hverandre!

Oslo-jente 89 skriver: Naomi Watts ligner veldig på Nicole Kidman når begge har blondt krøllete hårOslo-jente 89 skriver: Naomi Watts ligner veldig på Nicole Kidman når begge har blondt krøllete hår

Gro og Trine tipser begge om: Nicolette Sheridan og Mia GundersenGro og Trine tipser begge om: Nicolette Sheridan og Mia Gundersen

De er sikkert uenige om det meste; men hva utseende angår er Noel Gallagher og Kjell Magne Bondevik som to dråper vann, skriver Ida HeggenDe er sikkert uenige om det meste; men hva utseende angår er Noel Gallagher og Kjell Magne Bondevik som to dråper vann, skriver Ida Heggen

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus