Trailer-klikk (4)

Hvilke filmer gleder vi oss til, og hvilke kan vi være foruten? Neste Klikk viser dere vei blant trailere på nett.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klikk på bildene for å snurre trailer!

Ukas heite:Tommys inferno

Kommer på kino

: 19. august

Handlingen i korte trekk:

Filmen handler om seksten år gamle Tommy og hans reaksjon når kjæresten Maria gjør det slutt med ham, fordi han vil vente med å ha sex til de har giftet seg. På sin tornefulle redningsferd får han hjelp av kompisen Ahmed som har startet sitt eget lille korstog mot foreldrenes muslimske tradisjoner og alle andre etablerte sannheter.

Vi gleder oss fordi:

Nok en norsk film som ser ut til å ha et stort potensiale. Gode ungdomsfilmer kan man aldri få nok av.Batman Begins

Kommer på kino

: 15.juli.

Handlingen i korte trekk:

Filmen utforsker bakgrunnen for Batman-legenden og hans utvikling som det godes kraft i Gotham. Etter foreldrenes død, reiser den desillusjonerte industriarvingen Bruce Wayne (Christian Bale) jorden rundt for å søke etter måter å slåss for urettferdighet og snu frykten tilbake mot de som sprer frykt.

Vi gleder oss fordi:

Traileren ser faktisk ganske spennende ut. Det skal også bli interessant å se Katie «I love Tom Cruise» Holmes i en litt mer voksen rolle. Er ikke traileren nok for deg kan du få med

ti minutter av filmen her

.

Ukas bleike:Sahara

Kommer på kino

: 8. juli

Handlingen i korte trekk:

Etter at den berømte oppdageren Dirk Pitt finner en sagnomsust mynt som er knyttet til en historisk legende, opplever han sitt livs eventyr når han legger ut på en skattejakt gjennom noen av Vest-Afrikas farligste områder.

Vi har våre tvil fordi:

Penelope med masse øyenskygge midt i ørkenen på skattejakt? Tja....


The Longest Yard

Kommer på kino:

22. juli

Handlingen i korte trekk:

Adam Sandler og Chris Rock er stjernene i The Longest Yard, en fengselskomedie basert på klassikeren ved samme navn fra 1974 der Burt Reynolds spilte hovedrollen. Sandler spiller Paul «Wrecking» Crewe, en tidligere fotballstjerne som forsøker å gjøre det beste ut av en tøffest mulig situasjon.

Vi har våre tvil fordi:

Adam Sandler må slutte å lage filmer. Snarest!

Personvernpolicy