Som to dråper vann (64)

Ukens galleri av kjendiser som ble skilt ved fødselen har blant annet transvesitter, fotballspillere og avdøde rockehelter på menyen. Tips sender du hit.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Puppeguri Aylar er ganske lik den forhenværende GP-artisten Dana InternationalPuppeguri Aylar er ganske lik den forhenværende GP-artisten Dana InternationalJeg synes vokalisten i Queens Of the Stone Age (Josh Homme) er ganske lik programleder i Pertre-morgen Shaun Henrik Matheson, skriver «Solan Gundersen».Jeg synes vokalisten i Queens Of the Stone Age (Josh Homme) er ganske lik programleder i Pertre-morgen Shaun Henrik Matheson, skriver «Solan Gundersen».Jonathan skriver: Jeg så nettopp «Saving Private Ryan» og Edward Burns ligner utrolig mye på Matthew Fox («Lost»). Virkelig som to dråper vann...Jonathan skriver: Jeg så nettopp «Saving Private Ryan» og Edward Burns ligner utrolig mye på Matthew Fox («Lost»). Virkelig som to dråper vann...Jeg syns at hun som spiller i 80-tallsfilmen «Flashdance» (Jennifer Beals, fra TV-serien «The L Word») er veldig lik hun som spiller May i «Hotell Cæsar»..., mener MonicaJeg syns at hun som spiller i 80-tallsfilmen «Flashdance» (Jennifer Beals, fra TV-serien «The L Word») er veldig lik hun som spiller May i «Hotell Cæsar»..., mener MonicaEr det ingen andre enn meg som har lagt merke til at den selvutpekte moteeksperten Pia Haraldsen (t.h.) er veldig lik Beverly Mitchell som spiller Lucy i «7th Heaven», spør Ida-SofieEr det ingen andre enn meg som har lagt merke til at den selvutpekte moteeksperten Pia Haraldsen (t.h.) er veldig lik Beverly Mitchell som spiller Lucy i «7th Heaven», spør Ida-SofieLars skriver: Yngre David Beckham (m. langt blondt hår) og Nirvanas Kurt Cobain er ganske like på noen bilder.Lars skriver: Yngre David Beckham (m. langt blondt hår) og Nirvanas Kurt Cobain er ganske like på noen bilder.Muskelmann og Hollywod-kjekkas Mark Wahlberg ligner bra på en annen kjekkas og muskelmann. Nemlig fotballspiller John-Arne Riise, hilsen Joakim G. (Nei, egentlig ikke. Red.anm.)Muskelmann og Hollywod-kjekkas Mark Wahlberg ligner bra på en annen kjekkas og muskelmann. Nemlig fotballspiller John-Arne Riise, hilsen Joakim G. (Nei, egentlig ikke. Red.anm.)


Puppeguri Aylar er ganske lik den forhenværende GP-artisten Dana InternationalPuppeguri Aylar er ganske lik den forhenværende GP-artisten Dana International

Er det ingen andre enn meg som har lagt merke til at den selvutpekte moteeksperten Pia Haraldsen (t.h.) er veldig lik Beverly Mitchell som spiller Lucy i «7th Heaven», spør Ida-SofieEr det ingen andre enn meg som har lagt merke til at den selvutpekte moteeksperten Pia Haraldsen (t.h.) er veldig lik Beverly Mitchell som spiller Lucy i «7th Heaven», spør Ida-Sofie

Jeg syns at hun som spiller i 80-tallsfilmen «Flashdance» (Jennifer Beals, fra TV-serien «The L Word») er veldig lik hun som spiller May i «Hotell Cæsar»..., mener MonicaJeg syns at hun som spiller i 80-tallsfilmen «Flashdance» (Jennifer Beals, fra TV-serien «The L Word») er veldig lik hun som spiller May i «Hotell Cæsar»..., mener Monica

Jeg synes vokalisten i Queens Of the Stone Age (Josh Homme) er ganske lik programleder i Pertre-morgen Shaun Henrik Matheson, skriver «Solan Gundersen».Jeg synes vokalisten i Queens Of the Stone Age (Josh Homme) er ganske lik programleder i Pertre-morgen Shaun Henrik Matheson, skriver «Solan Gundersen».

Muskelmann og Hollywod-kjekkas Mark Wahlberg ligner bra på en annen kjekkas og muskelmann. Nemlig fotballspiller John-Arne Riise, hilsen Joakim G. (Nei, egentlig ikke. Red.anm.)Muskelmann og Hollywod-kjekkas Mark Wahlberg ligner bra på en annen kjekkas og muskelmann. Nemlig fotballspiller John-Arne Riise, hilsen Joakim G. (Nei, egentlig ikke. Red.anm.)

Lars skriver: Yngre David Beckham (m. langt blondt hår) og Nirvanas Kurt Cobain er ganske like på noen bilder.Lars skriver: Yngre David Beckham (m. langt blondt hår) og Nirvanas Kurt Cobain er ganske like på noen bilder.

Jonathan skriver: Jeg så nettopp «Saving Private Ryan» og Edward Burns ligner utrolig mye på Matthew Fox («Lost»). Virkelig som to dråper vann...Jonathan skriver: Jeg så nettopp «Saving Private Ryan» og Edward Burns ligner utrolig mye på Matthew Fox («Lost»). Virkelig som to dråper vann...

Personvernpolicy