Handsome Boy Modelling School ble avlyst

HBMS skulle spille i Oslo, Bergen og Trondheim, men det ble det ikke noe av.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Intelligent hip-hop, rock og elektronika kombinert med geniale melodier og herlig vokal!

Hørt det før?

Kanskje en motsetning i seg selv, men dette er faktisk hva som er kjernen i Handsome Boy Modelling School.

Med hjelp av en drøss med gjestevokalister (Roisin Murphy, Alex kapranos, Mike Patton, Cedric Bixler Zavala, Pharrel Williams, Jack Johnson, Sean Lennon, Cat Power osv.) har Chest Rockwell og Nathaniel Merriweather gitt ut to strålende album («So...How's Your Girl» i 1999 og fjorårets «White People»).

Nå kommer de til Norge for å gjøre tre konserter, henholdsvis i Oslo 28. april (John Dee), på 2xH i Trondheim 29. april (Samfundet) og på Bergenfest 30. april (Verftet).

Nå skal det vel godt gjøres om HBMS får med seg mange av medhjelperne sine til Norge, men vi kan iallefall forvente opptredener med vittig fokus på modellskolen til Chest og Nathaniel.

Konkurransen er avlyst!

I god gammel Hip-hop-ånd har gjengen avlyst konsertene sine i Norge på kort varsel. Utrolig kjedelig, men lite å gjøre med.

Nå kan du vinne billett til deg og en venn til disse konsertene, og det eneste du trenger å gjøre er å svare oss på følgende spørsmål (vinnere trekkes to dager før konsertstart):

Hva er Chest og Nathaniels egentlige (og fulle) navn?

Send svar, navn, alder, telefonnummer og ønsket konsertsted til oss

NB! Husk at det er 18 års grense på konsertene, og at transportkostnadene bekostes av deg. Du må også fortelle oss hvilken konsert du ønsker billetter til!

Handsome Boy Modelling School: Hjemmeside

Mer i Neste Klikk:

Anmeldelse av albumet «White People»Personvernpolicy