Vinn sexy bøker

Artikkelen fortsetter under annonsen

Du kan vinne en av Tracy Cox' dampende bøker. Bli med på konkurranse!

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen


Britiske Tracy Cox er suksessforfatteren som får blodet til å bruse og folk flest til å rødme. Bøkene «Hot Sex», «Hot Love», «Supersex»
og «Superflørt» er alle oversatt til norsk og varierer fra å være tjukke blekker og «oppskriftsbøker» til små, sjarmerende håndbøker.

Ingenting blir gjemt, glemt eller sensurert, Tracy Cox taler rett fra «levra» i sine bøker. Som psykolog og Australias «sexpert», har hun også frisket opp sexlivet til oss kalde nordmenn.

Frekke bestselgere


Bøkene hennes, som er bestselgere i en rekke land, er morsom, uformell og frisk lesning. De er både praktiske og realistiske, fulle av gode og fornuftige råd om flørting, forelskelse og parforhold - og tips om hvordan man holder på «gnisten». Her får du svar på hvordan du kommer over kjærlighetssorg, håndterer sjalusi og overlever utroskap.

Om hennes siste bok; «Superflørt», blir det sagt at den får menn til å tenne - og kvinner til å smelte. Dette er tydeligvis boken for alle som vil ha «draget». Og det kan du nå vinne her hos oss!

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Konkurranse

Konkurransen er avsluttet!

Bli med i konkurransen vår, så er du med i trekningen av fire eksemplarer av denne boken. Alt du behøver og gjøre, er å svare på et enkelt spørsmål:

Fra hvilket land kommer forfatteren Tracy Cox?

Send svaret på mail til Karoline@startsiden.no

NB: Husk å skrive fullt navn og adresse!



Offisiell hjemmeside:

Tracy Cox


• Prøv vinnersjansene dine: Konkurranser 2005