Som to dråper vann (53)

Ukens galleri er viet rock'n'roll, popartister og andre fra den musikalske arena.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nina skriver: Jeg synes han som spiller Patric (David Sutcliffe) i «I'm with her» er prikk lik Pål Angelskår (vokalist i Minor Majority), skriver NinaNina skriver: Jeg synes han som spiller Patric (David Sutcliffe) i «I'm with her» er prikk lik Pål Angelskår (vokalist i Minor Majority), skriver Nina

Christine Sandtorv fra Ephemera og Helen Hunt er veldig like, skriver Thor-Atle StørksenChristine Sandtorv fra Ephemera og Helen Hunt er veldig like, skriver Thor-Atle Størksen

Jeg leste nettopp en artikkel om Ricky Martins besøk i Thailand, og på det ene bildet ligner han på vår egen Nicholas fra Topp20 (t.v.), skriver HeidiJeg leste nettopp en artikkel om Ricky Martins besøk i Thailand, og på det ene bildet ligner han på vår egen Nicholas fra Topp20 (t.v.), skriver Heidi

Broren til Julia Roberts (ERic Roberts red.anm.) og vokalisten i norske Baba Nation (Erik Røe red. anm.)? Spør IrenBroren til Julia Roberts (ERic Roberts red.anm.) og vokalisten i norske Baba Nation (Erik Røe red. anm.)? Spør Iren

Trond Jorfall skriver: Jeg vet ikke om dette er tatt med før, men jeg skriver det likevel. Erik Faber og Erik Thorstvedt er ganske like synes jeg.Trond Jorfall skriver: Jeg vet ikke om dette er tatt med før, men jeg skriver det likevel. Erik Faber og Erik Thorstvedt er ganske like synes jeg.

Alf Prøysen fra 50-tallet og musiker Brian Wilson idag... Skriver Arne fra OsloAlf Prøysen fra 50-tallet og musiker Brian Wilson idag... Skriver Arne fra Oslo

Lise Tiwaz skriver: Jeg tror vokalisten Ronnie James Dio i Dio og Carla fra tv-serien Cheers er skilt ved fødselen. (Dette er glitrende, red.anm.)Lise Tiwaz skriver: Jeg tror vokalisten Ronnie James Dio i Dio og Carla fra tv-serien Cheers er skilt ved fødselen. (Dette er glitrende, red.anm.)

Vokalisten i Metallica (James Hetfield) slik han så ut på 80 tallet, ligner på verdens første kvinnelige seriemorder slik hun (Charlize Theron) er fremstilt i Monster, skriver Ellen. (Gi James litt kreditt da. red.anm.)Vokalisten i Metallica (James Hetfield) slik han så ut på 80 tallet, ligner på verdens første kvinnelige seriemorder slik hun (Charlize Theron) er fremstilt i Monster, skriver Ellen. (Gi James litt kreditt da. red.anm.)

På noen bilder er Leona Næss og Ally Hilfiger utrolig like, skriver LinePå noen bilder er Leona Næss og Ally Hilfiger utrolig like, skriver Line

Nina skriver: Jeg synes han som spiller Patric (David Sutcliffe) i «I'm with her» er prikk lik Pål Angelskår (vokalist i Minor Majority), skriver NinaNina skriver: Jeg synes han som spiller Patric (David Sutcliffe) i «I'm with her» er prikk lik Pål Angelskår (vokalist i Minor Majority), skriver Nina

Alf Prøysen fra 50-tallet og musiker Brian Wilson idag... Skriver Arne fra OsloAlf Prøysen fra 50-tallet og musiker Brian Wilson idag... Skriver Arne fra Oslo

Christine Sandtorv fra Ephemera og Helen Hunt er veldig like, skriver Thor-Atle StørksenChristine Sandtorv fra Ephemera og Helen Hunt er veldig like, skriver Thor-Atle Størksen

Jeg leste nettopp en artikkel om Ricky Martins besøk i Thailand, og på det ene bildet ligner han på vår egen Nicholas fra Topp20 (t.v.), skriver HeidiJeg leste nettopp en artikkel om Ricky Martins besøk i Thailand, og på det ene bildet ligner han på vår egen Nicholas fra Topp20 (t.v.), skriver Heidi

Broren til Julia Roberts (ERic Roberts red.anm.) og vokalisten i norske Baba Nation (Erik Røe red. anm.)? Spør IrenBroren til Julia Roberts (ERic Roberts red.anm.) og vokalisten i norske Baba Nation (Erik Røe red. anm.)? Spør Iren

Trond Jorfall skriver: Jeg vet ikke om dette er tatt med før, men jeg skriver det likevel. Erik Faber og Erik Thorstvedt er ganske like synes jeg.Trond Jorfall skriver: Jeg vet ikke om dette er tatt med før, men jeg skriver det likevel. Erik Faber og Erik Thorstvedt er ganske like synes jeg.

Lise Tiwaz skriver: Jeg tror vokalisten Ronnie James Dio i Dio og Carla fra tv-serien Cheers er skilt ved fødselen. (Dette er glitrende, red.anm.)Lise Tiwaz skriver: Jeg tror vokalisten Ronnie James Dio i Dio og Carla fra tv-serien Cheers er skilt ved fødselen. (Dette er glitrende, red.anm.)

Vokalisten i Metallica (James Hetfield) slik han så ut på 80 tallet, ligner på verdens første kvinnelige seriemorder slik hun (Charlize Theron) er fremstilt i Monster, skriver Ellen. (Gi James litt kreditt da. red.anm.)Vokalisten i Metallica (James Hetfield) slik han så ut på 80 tallet, ligner på verdens første kvinnelige seriemorder slik hun (Charlize Theron) er fremstilt i Monster, skriver Ellen. (Gi James litt kreditt da. red.anm.)

På noen bilder er Leona Næss og Ally Hilfiger utrolig like, skriver LinePå noen bilder er Leona Næss og Ally Hilfiger utrolig like, skriver Line

Personvernpolicy