Vinn Civilization 3!

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nerder og spillentusiaster foren eder. Bli med i konkurransen om å vinne fem Civilization 3 spill. NB! Spillet er ekstremt vanedannende.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

 Ja det er spørsmålet... Ja det er spørsmålet...

Da det første Civilization spillet kom i 1990 markerte det for mange et takk og farvel til alt av sosialt liv. Spillet satte nemlig en ny standard for PC-spill og definerte en helt ny genre av strategispill hvor du var et rike som skulle erobre verden.

Civilization er en vanedannende blanding av bygging, oppdagelse, utforsking og krig og har dermed tatt mye av skylden for at mange har gått hele ungdomstiden uten kjæreste.

 Dette kan bli ditt! Dette kan bli ditt!

Civilization 3 kom for kort tid siden. Og som mange allerede har gjort tusenvis av ganger i tidligere versjoner skal man også denne gangen oppdage verden, bygge byer, forhandle med andre sivilisasjoner, krige, gjøre teknologiske fremskritt og til sist – forhåpentligvis trone øverst på rangeringen av verdens ledere.

Med en gang du installerer Civilization 3 kan du forvente mange søvnløse netter fram mot verdensherredømme. Det er nemlig fryktelig vanskelig å gi seg når du først har begynt og tanker som «bare én omgang til» begynner å svirre rundt i hodet...

 Premiene er levert av Zailor. Premiene er levert av Zailor.

Konkurranse

Vinnerne av konkurransen er:
Geir Frode Aarstein, Bodø
Erik Hesthagen, Oslo
Kenneth Hansen, Andfiskå
Ken Wangerud, Trondheim
Monika Magnussen, Paradis

Vi gratulerer!!