KONSERT: The Ting Tings, Teltet, Hovefestivalen – Tromøy, tirsdag 24. juni 2008Kort, brått og brutalt

Kort, brått og brutalt
Kort, brått og brutalt
Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter at gulvet ga etter i går kveld, ble det et kort møte med The Ting Tings på Hovefestivalen i natt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Katie White prøvde å dempe stemningen i teltet, men lykkes ikke og måtte brutalt avslutte kosnertenKatie White prøvde å dempe stemningen i teltet, men lykkes ikke og måtte brutalt avslutte kosnerten

The Ting Tings tiltrakk seg nesten like stor oppmerksomhet som The Wombats gjorde tidligere på kvelden da de litt forsinket gikk på scenen i teltet på Hovefestivalen i natt. Men på grunn av den enorme responsen til sistnevnte, hvor gulvet ga etter, og etter ytterligere forsinkelse for Hercules And Love Affairs opptreden i mellomtiden da Hoves håndverkere forsøkte stable gulvet på plass igjen, var det ikke mye spillopper som skulle til før gulvet igjen ga etter.

For spillopper på scenen sørger for ellevill respons, noe frontfigur Katie White og hennes The Ting Tings' utagerende musikk til en viss grad må ta skylden for i natt. Hun måtte sågar be publikum om å roe ned danselysten, noe som selvsagt er omternt umulig å gjennomføre med bandets lystige toner mikset med uvanlig feststemte publikummere.

Manchesterbandet, som har tatt England med storm med singelen «That's Not My Name» og albumet «We Started Nothing» for en drøy måned tilbake, er tilsynelatende også populære i Norge. I alle fall var britene atter et band som sørget for feststemning på årets Hovefestival.

Det lille vi fikk, fungerte også greit så lenge bandet fikk tillatelse til å spille. Men etter ikke altfor mange låtene ble bandet tvunget til å ende settet sitt plutselig, noe som selvfølgelig er synd både for The Ting Tings og deres mange fans.

Flere band som er satt opp i teltet, som altså er festivalens minste scene, dog med tak og vegger, er simpelthen for store for kapasiteten teltet tar, som skal være på rundt 2000 mennesker. Lyden og innsyn til scenen om man ikke står plassert helt fremme er heller ikke mye å skryte av når det blir smekkfullt, noe som også bidrar til å trekke ned helhetsinntrykket av festivalens korteste sett til nå.


Les mer musikk her

Les plateanmeldelser her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her