Blir hos Universal

Artikkelen fortsetter under annonsen

Manager Paul McGuiness avfeier ryktene om at hans band U2 skal være på vei over til Live Nation, selskapet som i fjor sikret seg Madonnas underskrift for en såkalt 360-avtale.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Blir hvor de alltid har vært.Blir hvor de alltid har vært.

I går avslørte Fox News' tabloidjournalist Roger Friedman at selveste U2 er neste navn ut som kan være på vei over til Live Nation . Men nå avviser bandets manager Paul McGuiness overfor den australske musikkavisen Undercover at U2 blir hvor de alltid har vært - i stallen til verdens største plateselskap Universal Music.

McGuiness avkrefter ryktene på det sterkeste og sier at U2 har et tett og nært forhold til sitt selskap, og at de så sent som i fjor skrev under på en forlengelse av avtalen. Hvilket betyr at selskapet vil gi ut de fire kommende albumene fra Bono og kompani.

U2 har vært i stallen til Island Records, som er en del av Universal Music, siden de debuterte med albumet «Boy» i 1980, altså for 28 år siden. Samtlige utgivelser siden har kommet på det samme selskapet, med unntak av regionen Nord-Amerika, hvor det er Interscope som ivaretar utgivelsene med de irske verdensstjernene.


Les plateanmeldelser her

Les mer musikk her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her