Nytt megaband til Live Nation?

Nytt megaband til Live Nation?
Nytt megaband til Live Nation?
Artikkelen fortsetter under annonsen

U2 kan være neste navn ut med 360-avtale med Live Nation, selskapet som sikret seg Madonna sist høst.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Neste gang de legger ut på turné, kan det være under nytt flagg (her fra en konsert i Chicago i fjor)Neste gang de legger ut på turné, kan det være under nytt flagg (her fra en konsert i Chicago i fjor)

Ifølge Fox News' ryktespreder Roger Friedman kan U2 være neste navn ut med en tilsvarende og såkalt 360-avtale gjennom selskapet Live Nation, som sist høst signerte en gullkantet kontrakt med Madonna.

De irske superstjernene har gjennom sin 30 år lange karriere hatt kontrakt med Island Records (Interscope i Nord-Amerika, red.anm.), som distribueres gjennom Universal Music. Med sitt foreløpig siste studioalbum «How To Dismantle An Atomic Bomb» (2004) - eller i alle fall etter relanseringen av 20-årsjubileumsutgaven av 1987-utgivelsen «The Joshua Tree» i fjor - skal gruppen ha fullendt sin avtale med selskapet, og står dermed fritt til å tegne ny kontrakt.

Friedman skriver videre at dersom Live Nation sikrer seg avtale med Bono og kompani skal det bli interessant å se hvordan selskapet håndterer bandets videre platekarriere.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

U2 regnes som et av få band som fremdeles vil være i stand til å selge millioner av plater, samtidig som de vil fortsette å hanke inn enorme summer på sin turnevirksomhet som et av verdens største band.

Deres siste album solgte til trippel-platina bare i USA.

U2 er for tiden i studio og jobber med sitt 12. studioalbum som etter planen skal slippes serere i år.

Les plateanmeldelser her

Les mer musikk her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her