Dette har du ikke sett i Norge før

PRISEN: Her er du aldri i tvil om hva det koster å lade bilen. Uno-X har åpnet helt ny energistasjon utenfor Hamar. Foto: Foto: Trond Lillebo, Hamar Arbeiderblad
PRISEN: Her er du aldri i tvil om hva det koster å lade bilen. Uno-X har åpnet helt ny energistasjon utenfor Hamar. Foto: Foto: Trond Lillebo, Hamar Arbeiderblad Foto: broom
Artikkelen fortsetter under annonsen

Gull verdt for alle som skal lade elbilen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Å lade elbilen framstår for mange som langt mer tungvint enn å fylle bensin eller diesel. Her kan det være en jungel av ulike apper og betalingsløsninger.

Ikke minst er det veldig vanskelig å vite hva du faktisk må betale for strømmen når du stopper ved en ladestasjon og plugger inn bilen.

Men enklere løsninger er på vei. En av dem som har jobbet med dette en stund er Uno-X. Denne uken har de åpnet sin aller første rene energistasjon, på Ottestad utenfor Hamar.

Ikke i tvil om prisen

De fleste av oss forbinder nok Uno-X med drivstoff. Men på denne energistasjonen er det ingen pumper for bensin eller diesel: Her er det ladestolper og bilvask som gjelder.

Lokalavisen Hamar Arbeiderblad skrev først om den nye stasjonen som har seks ladepunkter med effekt på inntil 300 kW.

Og som du ser på bildet over: Når du kommer hit, er du ikke i tvil om hva det koster å lade. Prisen per kilowatt lyser fra den store pristavlen som vanligvis viser prisen på bensin og diesel.

Disse elbilene bruker minst strøm

(Artikkelen er først publisert av Broom)