Tysk Tesla-tabbe – mann kjøpte 28 biler ved et uhell

<p>Mange kan nok tenke seg en Tesla Model 3, men i likhet med tyskeren som skulle ha ny familiebil, har de færreste bruk for 28 biler av gangen. Illustrasjonsfoto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix</p><p></p><p></p>
Mange kan nok tenke seg en Tesla Model 3, men i likhet med tyskeren som skulle ha ny familiebil, har de færreste bruk for 28 biler av gangen. Illustrasjonsfoto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

En tysk mann som skulle erstatte den gamle familiebilen, endte ved et uhell opp med å bestille 28 nye Teslaer.

Problemet oppsto da mannen skulle gjennomføre bestillingen av den nye bilen, skriver Gulf News. På grunn av en teknisk feil gikk ordren tilsynelatende ikke gjennom, så mannen trykket på «Kjøp»-knappen på nytt. Og på nytt. Og på nytt.

Etter et par timer ble bilkjøpet endelig bekreftet. Da hadde mannen rukket å bestille 28 eksemplarer av Model 3 til den nette sum av 1,4 millioner euro, skriver sønnen hans på nettforumet Reddit. Summen tilsvarer nesten 15 millioner kroner.

Tesla aksepterte at mannen neppe trengte en ny bil hver dag i fire uker og kansellerte 27 av bestillingene.

Den uheldige bilkjøperen fikk til og med tilbake det ikke-refunderbare depositumet. Og det er rimelig å anta at han vil være mer forsiktig neste gang han får problemer i en nettbutikk.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden