Mercedes-AMG GT: Denne får du ikke se mange av på norske veier – dessverre

Mercedes-AMG GT 4-Door: Det hittil råeste Mercedes har levert. Se video

En av de lekreste modellene til salgs i Norge akkurat nå.

Det finnes mange eksempler på at man ønsker det beste av to verdener. Men ofte går det ikke så bra. Det beste er gjerne å være skikkelig god på èn eller to ting, og være fornøyd med det. Alternativet er nemlig ofte at man gaper over for mye, og ikke blir skikkelig god på noe som helst.

Sånn er det i bilbransjen – og sånn er det i musikkbransjen. Hold deg til det du kan, er vel på mange måter mantra.

Men i musikkens verden finnes det noen, veldig få, som fikser alt. Ballader, hardrock, pop og opera. Queen er etter manges mening det mest allsidige bandet gjennom tidene. De fikset mer eller mindre alt.

Ja, faktisk fikset de nesten alt i én sang! Bohemian Rhapsody. Her er det pop, opera, head banging og ballade – alt i samme sangen. Og det funker som bare juling!

OK. Jeg skjønner hva du tenker: "Hvorfor dette maset om musikk?! Broom er en nettside om biler. Kom til poenget!"

Ja, jeg skal komme til poenget. Det er nemlig dette: Mercedes har kommet med en helt ny modell som jeg rett og slett lurer på om er bilverdenen svar på Queens megahit. Bilen som kan gjøre alt!

Les også: Få biler har provosert mer enn denne

Når Mercedes-AMG GT gjøres om til firedørs coupe – blir den naturligvis betydelig større. Testbilen er 502 cm lang! I tillegg veier den knappe 2 tonn. Foto: broom.no
Når Mercedes-AMG GT gjøres om til firedørs coupe – blir den naturligvis betydelig større. Testbilen er 502 cm lang! I tillegg veier den knappe 2 tonn. Foto: broom.no

Fra egobil til komplett familiebil

På papiret ser det i alle fall besnærende ut. Utgangspunktet er en av sportsbilene jeg setter aller høyest: Mercedes-AMG GT. En nydelig, leken og brutal todørs coupe, eller cabriolet. En rendyrket og mer eller mindre komplett egobil, som gir bøtter og spann med godfølelse.

Så bestemte Mercedes seg for at dette konseptet kunne gjøres mer "familievennlig". Det ble to dører til, et baksete med plass til tre, firehjulsdrift og et romslig bagasjerom. Til og med hengerfeste, kan du få på Mercedes-AMG GT 53 4Matic+ 4-dørs Coupé. Opptil 1,8 tonn kan den bilen trekke.

Likevel skal du få den samme kjøregleden som i en toseters AMG GT. Da begynner vi å snakke! Denne bilen må vel ha alt du kan be om – fra ren sportsbil – til praktisk familiebil?

Svaret har vi tenkt å gi deg i denne testen:

Les også: Fikk 1,2 millioner kroner i fartsbot

Det er høy kant, men stort bagasjerom. Her kan du faktisk få med deg det som trengs på tur. I tillegg kan ryggen på baksetene legges ned i 40/20/40-fordeling. Foto: broom.no
Det er høy kant, men stort bagasjerom. Her kan du faktisk få med deg det som trengs på tur. I tillegg kan ryggen på baksetene legges ned i 40/20/40-fordeling. Foto: broom.no

Hva er nytt?

Vi har testet både AMG GT C og GT R i coupe- og roadster-utgave – og AMG GT 63 4Matic+ 4-dørs Coupé. Sistnevnte et kraftverk som savner sidestykke i Mercedes-sortimentet.

53-utgaven er altså litt mindre dramatisk. Her er V8-eren på 639 hk byttet ut en mildhybrid V6-er som yter 435 hk. Med andre ord: Fortsatt mer enn nok krefter til å være sprek ut av lyskrysset!

0-100 km/t tar 4,5 sekunder – og toppfarten er småpene 285 km/t.

Les også: Her er tidenes raskeste Mercedes på plass i Norge

Hva koster den?

Startprisen er 1,6 millioner kroner. Men testbilen mangler bare 24.500 kroner på å koste deg 2 millioner blank, med alt ekstrautstyret den har. Med andre ord: Denne får vi ikke se mange av på norske veier.

Fortsatt er den imidlertid billigere enn verstingutgavene 63 og 63 S – som koster fra henholdsvis 2,1 og 2,2 millioner kroner.

Vi kan jo slenge med at heller ikke 53 er innstegsmodellen. Du kan nemlig få GT 43 4Matic+ 4-dørs Coupé, også. Den har 367 hk – bruker 4,9 sekunder til 100 km/t – og har en startpris på rundt 1,4 millioner kroner.

Les også: Neste år kommer en ny versting fra Mercedes

To personer sitter godt i firedørscoupeen. Det midterste setet er imidlertid høyst provisorisk. Takhøyden er noe begrenset, men ikke verre enn at de fleste klarer seg greit. Foto: broom.no
To personer sitter godt i firedørscoupeen. Det midterste setet er imidlertid høyst provisorisk. Takhøyden er noe begrenset, men ikke verre enn at de fleste klarer seg greit. Foto: broom.no

Hva er styrker og svakheter?

Design og utstråling er to av de sterkeste kortene på firedørs-utgaven av AMG GT. Den ser ganske enkelt rålekker ut. Testbilen med sølv metalikk lakk, 20" AMG-felger og sorte detaljer gjør seg veldig bra – selv om vi gjerne skulle hatt mer farge på en slik bil.

Testbilen har for øvrig det mest avanserte understellet med luftfjæring og full AMG Dynamic Plus-pakke – som er det beste med tanke på sportslige kjøreegenskaper. Her får du ulike kjøreprogram. Det fungerer ypperlig under aktiv kjøring, og det er også et Comfort-valg. Men faktum er at vi savner litt av komforten vi er blitt bortskjemt med i mange av de andre, store Mercedes-modellene. Nettopp fordi vi i denne litt mer nedtonede modellen, ønsker at den skal klare begge deler. Sportslighet og komfort.

Vi merker oss også at det er mer hjulstøy enn vi hadde ventet. Heldigvis låter det i alle fall herlig av motor og eksosanlegget. Særlig når den står i Dynamic.

Den nitrinns automatgirkassen passer perfekt til motoren – og holder igjen på girene gjennom svingene, slik at du har kreftene tilgjengelig når veien åpner seg. Akkurat som det skal være i en sportsbil.

Likevel føles det udramatisk i forhold til monsteret med V8 og 639 hk. Lyden og frasparket er heftig – ikke spinnvilt.

Men jo mer vi kjører bilen, og jo mer vi glemmer storebror, jo bedre fungerer konseptet. Måten den tar svinger på er imponerende stabil og presis. Særlig når du velger de mest sporty kjøreprogrammene, kommer oppsettet til sin rett. De imponerende kjøreegenskapene er godt hjulpet av at bilen har firehjulsstyring, som gjør den mer smidig både i høy- og lav fart.

Klart det må være stemningsbelysning – og i luftdysene. Rosa, må vite! Eller en av 63 andre farger du måtte velge. Foto: broom.no
Klart det må være stemningsbelysning – og i luftdysene. Rosa, må vite! Eller en av 63 andre farger du måtte velge. Foto: broom.no

Interiøret er som vi kjenner fra nye Mercedes-modeller: Utsøkt! Det er en voldsom kvalitetsfølelse, multimediasystemet fungerer ypperlig – og de lekre-, belyste luftdysene til klimaanlegget er prikken over i-en.

De aktive multikontursetene er også ekstremt gode. Her er det varme, kjøling, massasje – og aktiv sidestøtte de gangene du vil herje litt.

Forbruket ligger på rundt literen på mila ved forsiktig kjøring. Det er ikke så ille. Faktisk er oppgitt forbruk mer eller mindre det samme som på 43-utgaven med 367 hk (0,97 l/mil vs 0,96 l/mil).

Les også: Vi har testet AMG GT C Roadster - les mer her

Hvem er konkurrentene?

Det er ikke så mange direkte konkurrenter. Men Porsche Panamera E-Hybrid er en bil som kan sammenlignes. Den koster omtrent det samme, er omtrent like god i svingene – men bedre på komfort. I tillegg er den altså ladbar. Det betyr at du kan spare mye på driftsbudsjettet.

Til en viss grad er også BMW 6-serie Gran Coupe og Audi A7 i samme sjangeren – men disse er i utgangspunktet rett mer mot Mercedes CLS.

Les også: Bedre medisin mot 40-årskrisa får du ikke

DEL

Vil naboen bli imponert?

Én ting kan du være helt sikker på om du kjøper en Mercedes-AMG GT 53 4MAtic+ 4-dørs Coupé: NABOEN BLIR IMPONERT! Alle blir imponert. Det er sjelden vi har opplevd maken til oppmerksomhet i en testbil ...

Les også: Det skiller 400.000 kroner mellom disse – nordmenn vil ha den dyreste!

Det er slett ikke lett å finne feil på dette interiøret – her er Mercedes bunnsolide. Foto: broom.no
Det er slett ikke lett å finne feil på dette interiøret – her er Mercedes bunnsolide. Foto: broom.no

Konklusjon:

Problemet til AMG 53 4Matic+ 4-dørs Coupé er at det er blitt så uendelig mange fasetter rundt det å kjøre bil. Og som vi har opplevd, denne kan ikke gjøre alt. Jeg har med andre ord fortsatt ikke funnet bilen som kan sammenlignes med Bohemian Rhapsody.

Så hva kan DA bilen vi tester sammenlignes med? Jo, det skal jeg fortelle deg. Dette er AC/DC – og deres mesterverk, Back in Black. Sangen som ble kårets til tidenes AC/DC-låt av Rolling Stones Magazine sine lesere. Den høres egentlig ut som alle de andre sangene til AC/DC. Og det er helt greit. Det er det vi elsker dem for.

På samme måte er det med testbilen: Den leverer så jeg får gåsehud på kjøreegenskaper, utseende og utstråling. I tillegg har den plass til familien, kan brukes på vinterstid – og har et romslig bagasjerom. Det holder!

Er du mer Rammstein-typen, med fyrverkeri og steintunge riff, går du for 63 S.

Det er bare å skru opp volumet, sette på solbrillene og synge med til Brian Johnson:

So look at me now

I'm just makin' my play

Don't try to push your luck, just get out of my way ...

Les også: Perfekt for deg som elsker å kjøre bil!

Visste du at:

– Rammstein nylig rocket en fullsatt Ullevaal Stadion til terningkast 6 i Dagbladet

– Mercedes har planer om en ny toppmodell i AMG GT-sortimentet: AMG 73 4Matic+ – som skal få over 800 hk!

– På AMG GT 53 4Matic+ 4-dørs Coupé kan du ikke slå av firehjulsdriften og kjøre på ren bakhjulsdrift – slik du kan på toppmodelen 63 S

Les også: AMG – tre bokstaver som står for mye moro!

Den gjør ikke alt. Men det den er god til - gjør den veldig bra! Den kan frakte opptil fem personer med bagasje, mer effektivt enn de fleste andre biler ... Foto: broom.no
Den gjør ikke alt. Men det den er god til - gjør den veldig bra! Den kan frakte opptil fem personer med bagasje, mer effektivt enn de fleste andre biler ... Foto: broom.no

Artikkelen ble først publisert på broom.no.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
10:00 Knivstikking på arbeidsplass i Oslo09:45 Ber om hjelp til å stanse påstått pyramidesystem09:43 Sønn av dansk IS-medlem hentes hjem til Danmark09:43 Kina varsler at de vil gjengjelde Kongressvedtak om Hongkong09:42 Eldre kvinne kritisk skadd i busskjørsel08:45 Dyretragedien i Australia – her reddes Lewis ut av flammehavet08:37 Hitlers flosshatt solgt for over 500.000 kroner07:53 Widerøe mener MDGs politikk truer kortbanenettet07:42 Australias statsminister avviser sammenheng mellom klimaendring og skogbranner07:33 Siv Jensen ber Trygve Slagsvold Vedum bytte side07:05 Blytung beskjed til skiskyttersporten: Kan bety dødsstøtet06:39 Thingnes Bø om sin kalkulerte «gambling»: – Det skal absolutt være mulig06:36 Elverum vil runde 35.000 tilskuere i mesterligaen06:03 Riksrett åpningstema i debatt mellom presidentkandidater06:00 Sveriges Riksbank tar klimagrep – vil kvitte seg med «brune» obligasjoner05:50 Dette skjer i dag05:45 En av seks i Bergen kommune lot seg lure av falsk epost05:30 Dette skjedde i natt05:30 MDG vil stoppe alle nye «monsterveier»05:16 18 jihadister drept i Burkina Faso05:00 VG: Staten har gitt norske kommuner bøter for 1,4 milliarder kroner04:45 Medisiner billigere i Norge enn i mange andre land03:53 Northugs manager slutter etter ni måneder03:38 Bellona-grunnlegger skal lede kamp mot vindmøller03:02 Kongressen vedtok lovforslag om menneskerettigheter i Hongkong03:00 Flere døde i eksplosjon i fyrverkerifabrikk på Sicilia02:59 Ap vil fjerne ostehøvelen i offentlig sektor02:46 Studie: En tredel av Afrikas flora truet av utryddelse02:01 KS mener endring i avgift tvinger busser over på fossilt drivstoff01:45 Kraftig jordskjelv i Thailand og Laos01:01 Fylkesmannen vil ha ny utredning av Vardafjell23:58 Bolivias midlertidige president vil skrive ut nyvalg23:44 Greta Thunberg får internasjonal fredspris for barn23:40 Babcock fikk sparken i Toronto Maple Leafs23:30 Politidirektøren ga ordre om å stanse koranbrenning dagen før koranbrenningen i Kristiansand23:25 Donald Tusk sier han vil kjempe mot populisme som EPPs nye leder23:11 Curling-EM: Viktig seier for Ulsruds lag22:59 Avsatte Moreno: – Jeg nekter å klandre noen22:23 Mann dømt til å betale 3,6 millioner kroner i erstatning etter overgrep22:16 Kvinne knivstukket i Drammen – mann siktet for drapsforsøk21:38 Politiet avslutter etterforskning av hatkriminalitet mot lesbisk par i Sandnes21:19 Solberg til EPP: Bare kristendemokratiske partier kan takle klimakrisen21:02 Person døde etter utforkjøring20:38 Tror på elfly i Norge på rekordtid – Dale er uenig20:37 UEFA-disiplinærsak mot Norges Fotballforbund, Romania i trøbbel igjen for rasisme20:33 Utenriksminister Pompeo er «utrolig stolt» av USAs Ukraina-politikk20:21 Tysk NATO-forslag godt mottatt på ministermøte19:40 Krisemåling for KrF19:16 NAV-sjefen slår tilbake etter Hauglies sjokkbrev19:08 Prins Andrew frasier seg alle offentlige oppdrag18:31 Snop og brus til veldedighet slipper avgifter18:29 Trump insisterer på at han ikke presset Ukraina18:04 100 elever har blitt syke på skole i Oslo17:50 Hvitt fosfor-anklagene: – Søreide må ta et kraftfullt oppgjør17:40 Strengere straff for mann som voldtok kvinne med barnevogn17:22 Reaksjoner etter at UEFA bekreftet seedingen til EM-trekningen: – En skandale!17:21 Ocean Viking har reddet 30 i Middelhavet16:50 Dømte Nav-ofre kan måtte vente lenge på erstatning16:34 Tore Sagen om rasist-sketsjen: – Jeg angrer ikke16:26 Vil evaluere systemet for innføring av nye legemidler16:20 Fire rumenske VM-spillere må bli hjemme etter dopingmistanke16:15 Person til sykehus etter knivstikking i Drammen16:02 Boktilbudene strømmer på til Frode Berg15:49 Person omkom i balkongbrann15:49 Sterke reaksjoner på Tottenhams Mourinho-ansettelse: – Usympatisk og dårlig nytt for klubben15:44 Sondland: Trump vil presse fram gransking av Joe Biden15:25 Banktrøbbel rammer 150.000 Storebrand-pensjonister15:22 Årelang krangel om Hitlers barndomshjem avgjort15:16 E18-advarsel: – Prosjektet er en skandale14:53 Industrigigant vil kutte tusenvis av arbeidsplasser14:28 Kowalczyk gjør comeback14:26 Flere får dø hjemme i stedet for på sykehus13:58 Politisk hengemyr i Israel13:57 Solskjær får trio tilbake fra skade13:56 Ødegaard tilbake i full trening13:37 Ap etterlyser Frps tiltak mot gjengkriminalitet13:13 To ulver skutt fra helikopter i Rendalen12:57 Hellas har fått nok: Sender asyl-advarsel til resten av Europa12:27 Eieren av Morris-kjeden har søkt om konkursbeskyttelse12:26 Tottenham-stjernene takker Pochettino12:15 Mer gråvær i vente – og til uka blir det enda verre12:11 På vei mot et todelt helsesystem12:06 Stjernen og Hilde blir TV 2s hoppeksperter12:05 Tvilling-spedbarn hadde bruddskader – nå er foreldrene dømt11:41 Ny Norwegian-sjef overtar med ærefrykt og sug i magen11:24 Nøkkelperson i riksrettsprosessen inntar vitneboksen11:22 Mourinho på plass i Tottenham: – Forventer trofeer10:58 – Grunnen til at jeg ikke ønsker forbud mot homoterapi10:50 – Viser hvor totalt uansvarlig det er at Norge fortsetter med olje og gass10:12 LeBron James med ny historisk milepæl i NBA09:57 Politiet innrømmer at Kebnekaise-etterforskningen ikke var god nok09:48 Havørnbestanden setter ny rekord i Danmark09:47 Direkte: Ropstad må forvente seg tøff motstand i spørretimen09:27 Swedbank etterforskes i USA09:26 Forskere bekymret for hytter i områder med villrein09:25 Nina Haver-Løseth gjør comeback i verdenscupen09:24 Senterpartiet fortsatt strammest på kvoteflyktninger08:59 Norge har passert 5,35 millioner innbyggere08:39 Ulveangrep rammer sauebønder psykisk08:04 Kina kritiserer Senatets støtte til demonstranter i Hongkong
Siste nytt
10:00NorgeKnivstikking på arbeidsplass i Oslo09:45NorgeBer om hjelp til å stanse påstått pyramidesystem09:43VerdenSønn av dansk IS-medlem hentes hjem til Danmark09:43VerdenKina varsler at de vil gjengjelde Kongressvedtak om Hongkong09:42NorgeEldre kvinne kritisk skadd i busskjørsel08:45VerdenDyretragedien i Australia – her reddes Lewis ut av flammehavet08:37VerdenHitlers flosshatt solgt for over 500.000 kroner07:53NorgeWiderøe mener MDGs politikk truer kortbanenettet07:42VerdenAustralias statsminister avviser sammenheng mellom klimaendring og skogbranner07:33PolitikkSiv Jensen ber Trygve Slagsvold Vedum bytte side07:05Helse og livsstilBlytung beskjed til skiskyttersporten: Kan bety dødsstøtet06:39SportThingnes Bø om sin kalkulerte «gambling»: – Det skal absolutt være mulig06:36SportElverum vil runde 35.000 tilskuere i mesterligaen06:03PolitikkRiksrett åpningstema i debatt mellom presidentkandidater06:00PengerSveriges Riksbank tar klimagrep – vil kvitte seg med «brune» obligasjoner05:50NorgeDette skjer i dag05:45NorgeEn av seks i Bergen kommune lot seg lure av falsk epost05:30NorgeDette skjedde i natt05:30MotorMDG vil stoppe alle nye «monsterveier»05:16Verden18 jihadister drept i Burkina Faso05:00NorgeVG: Staten har gitt norske kommuner bøter for 1,4 milliarder kroner04:45Helse og livsstilMedisiner billigere i Norge enn i mange andre land03:53SportNorthugs manager slutter etter ni måneder03:38NorgeBellona-grunnlegger skal lede kamp mot vindmøller03:02VerdenKongressen vedtok lovforslag om menneskerettigheter i Hongkong03:00VerdenFlere døde i eksplosjon i fyrverkerifabrikk på Sicilia02:59PolitikkAp vil fjerne ostehøvelen i offentlig sektor02:46VerdenStudie: En tredel av Afrikas flora truet av utryddelse02:01NorgeKS mener endring i avgift tvinger busser over på fossilt drivstoff01:45VerdenKraftig jordskjelv i Thailand og Laos01:01NorgeFylkesmannen vil ha ny utredning av Vardafjell23:58PolitikkBolivias midlertidige president vil skrive ut nyvalg23:44VerdenGreta Thunberg får internasjonal fredspris for barn23:40SportBabcock fikk sparken i Toronto Maple Leafs23:30NorgePolitidirektøren ga ordre om å stanse koranbrenning dagen før koranbrenningen i Kristiansand23:25VerdenDonald Tusk sier han vil kjempe mot populisme som EPPs nye leder23:11SportCurling-EM: Viktig seier for Ulsruds lag22:59SportAvsatte Moreno: – Jeg nekter å klandre noen22:23NorgeMann dømt til å betale 3,6 millioner kroner i erstatning etter overgrep22:16NorgeKvinne knivstukket i Drammen – mann siktet for drapsforsøk21:38NorgePolitiet avslutter etterforskning av hatkriminalitet mot lesbisk par i Sandnes21:19PolitikkSolberg til EPP: Bare kristendemokratiske partier kan takle klimakrisen21:02NorgePerson døde etter utforkjøring20:38NorgeTror på elfly i Norge på rekordtid – Dale er uenig20:37SportUEFA-disiplinærsak mot Norges Fotballforbund, Romania i trøbbel igjen for rasisme20:33VerdenUtenriksminister Pompeo er «utrolig stolt» av USAs Ukraina-politikk20:21VerdenTysk NATO-forslag godt mottatt på ministermøte19:40NorgeKrisemåling for KrF19:16PengerNAV-sjefen slår tilbake etter Hauglies sjokkbrev19:08VerdenPrins Andrew frasier seg alle offentlige oppdrag18:31PengerSnop og brus til veldedighet slipper avgifter18:29VerdenTrump insisterer på at han ikke presset Ukraina18:04Norge100 elever har blitt syke på skole i Oslo17:50PolitikkHvitt fosfor-anklagene: – Søreide må ta et kraftfullt oppgjør17:40NorgeStrengere straff for mann som voldtok kvinne med barnevogn17:22SportReaksjoner etter at UEFA bekreftet seedingen til EM-trekningen: – En skandale!17:21NorgeOcean Viking har reddet 30 i Middelhavet16:50PengerDømte Nav-ofre kan måtte vente lenge på erstatning16:34KulturTore Sagen om rasist-sketsjen: – Jeg angrer ikke16:26Helse og livsstilVil evaluere systemet for innføring av nye legemidler16:20SportFire rumenske VM-spillere må bli hjemme etter dopingmistanke16:15NorgePerson til sykehus etter knivstikking i Drammen16:02NorgeBoktilbudene strømmer på til Frode Berg15:49NorgePerson omkom i balkongbrann15:49SportSterke reaksjoner på Tottenhams Mourinho-ansettelse: – Usympatisk og dårlig nytt for klubben15:44PolitikkSondland: Trump vil presse fram gransking av Joe Biden15:25PengerBanktrøbbel rammer 150.000 Storebrand-pensjonister15:22VerdenÅrelang krangel om Hitlers barndomshjem avgjort15:16MotorE18-advarsel: – Prosjektet er en skandale14:53PengerIndustrigigant vil kutte tusenvis av arbeidsplasser14:28SportKowalczyk gjør comeback14:26Helse og livsstilFlere får dø hjemme i stedet for på sykehus13:58PolitikkPolitisk hengemyr i Israel13:57SportSolskjær får trio tilbake fra skade13:56SportØdegaard tilbake i full trening13:37PolitikkAp etterlyser Frps tiltak mot gjengkriminalitet13:13NorgeTo ulver skutt fra helikopter i Rendalen12:57VerdenHellas har fått nok: Sender asyl-advarsel til resten av Europa12:27PengerEieren av Morris-kjeden har søkt om konkursbeskyttelse12:26SportTottenham-stjernene takker Pochettino12:15NorgeMer gråvær i vente – og til uka blir det enda verre12:11StemmerPå vei mot et todelt helsesystem12:06SportStjernen og Hilde blir TV 2s hoppeksperter12:05NorgeTvilling-spedbarn hadde bruddskader – nå er foreldrene dømt11:41PengerNy Norwegian-sjef overtar med ærefrykt og sug i magen11:24PolitikkNøkkelperson i riksrettsprosessen inntar vitneboksen11:22SportMourinho på plass i Tottenham: – Forventer trofeer10:58Politikk– Grunnen til at jeg ikke ønsker forbud mot homoterapi10:50Verden– Viser hvor totalt uansvarlig det er at Norge fortsetter med olje og gass10:12SportLeBron James med ny historisk milepæl i NBA09:57NorgePolitiet innrømmer at Kebnekaise-etterforskningen ikke var god nok09:48VerdenHavørnbestanden setter ny rekord i Danmark09:47PolitikkDirekte: Ropstad må forvente seg tøff motstand i spørretimen09:27PengerSwedbank etterforskes i USA09:26NorgeForskere bekymret for hytter i områder med villrein09:25SportNina Haver-Løseth gjør comeback i verdenscupen09:24PolitikkSenterpartiet fortsatt strammest på kvoteflyktninger08:59NorgeNorge har passert 5,35 millioner innbyggere08:39NorgeUlveangrep rammer sauebønder psykisk08:04VerdenKina kritiserer Senatets støtte til demonstranter i Hongkong
Populært