MG gjør comeback i Norge med en skikkelig prisbombe

Video: Nå kommer MGs første elbil til Norge.

MG gjør ting på sin egen måte.

Det er ikke så ofte bilmerker forsvinner fra Norge. Men det gjorde MG tidlig på 2000-tallet. Det som på mange måter var restene av MG ble med i dragsuget da Rover-konsernet gikk konkurs i 2005. Dermed var det tilsynelatende slutt for en sterk og legendarisk merkevare.

Tilsynelatende, men ikke helt. MG havnet nemlig i Kina og ble etter en tid en del av det store SAIC-konsernet. I fjor solgte de over 7 millioner biler. De er Kinas suverent største bilprodusent og de har også store ambisjoner om å slå seg opp utenfor Kinas grenser.

Det er bakgrunnen for at vi i Broom lander på flyplassen i Brüssel i Belgia. Invitert av MG som både skal fortelle om comebacket i flere europeiske land og bilen som er spydspissen her: Elektriske ZS EV.

Litt av et "sammentreff"

Jeg vet ikke så veldig mye mer enn at jeg skal bli hentet på flyplassen og ganske riktig: Når jeg kommer ut i avgangshallen står en dresskledt mann med MG-skilt og venter. Jeg er spent på om vi skal kjøre elbilen til hotellet i Gent, en drøy time unna, eller om det er mer tradisjonell skyss. Jeg skal snart få svaret: Ingen av delene.

Ute i parkeringshuset får jeg øye på en klassisk MG på nederlandske skifter. ”Det var litt av et sammentreff”, tenker jeg, før det går opp for meg at dette ikke er et sammentreff i det hele tatt. Dette er transporten vår!

Jeg presser kabinkofferten min ned i bagasjerommet og tar plass i passasjersetet. Sjåføren beklager at det ikke er noe setebelte her og at det kommer til å bråke litt på motorveien mot Gent. Jeg forsikrer om at det på ingen måte er noe problem og at jeg gleder meg til tur!

Les også: Derfor gikk Rover konkurs

(Artikkelen fortsetter under)

Her står det en MG på toppen av parkeringshuset. Det er ikke tilfeldig...
Her står det en MG på toppen av parkeringshuset. Det er ikke tilfeldig...

Lånt av private eiere

Noe sånt som dette hadde garantert ikke noen tysk eller japansk bilprodusent funnet på! ”Tenk hvis bilen bryter sammen” ”Tenk hvis det skulle bli en ulykke”. De to spørsmålene hadde kommet opp med en gang og effektivt stoppet en slik transport. Men MG tenker tydeligvis annerledes.

Bilen er godt brukt og min nye venn bak rattet forteller etter hvert at han langt fra er vant til å kjøre så gamle biler. Til alt overmål har han lite strøm på telefonen han skal bruke til å navigere med, og her er det ikke akkurat noen USB-uttak å lade fra. Vi legger av gårde og blir fort enige om at rundt 100 km/t er passelig marsjfart, både for komfort og støynivå.

Når MG har hentet inn klassiske modeller fra private eiere (de har fem-seks biler totalt), er det naturligvis fordi merket har en historie å spille på – og den må brukes. For de gamle MG-entusiastene vil det kanskje smerte å se en Kina-produsert elbil med MG-merker på. Men for mange andre vil det nok føles tryggere å kjøpe en MG, enn et merke de aldri har hørt om før.

Etter en drøy time er vi fremme ved hotellet i Gent, med god hjelp fra Google Maps på min telefon. Det er tid for å ta kveld, i morgen blir en spennende dag!

Les også: Den klassiske bilen sto lagret i 41 år

Hoster i gang

– Det er klart vi skal ha en lokal partner. Vi trenger noen som vet hvordan det lokale markedet fungerer. Men gå videre inn, vi skal straks fortelle mer!

Aiden He er president for MG Motor Europa. Nå står han og tar imot et liten bunke journalister i det som er et digert og nedlagt gruveanlegg utenfor Gent. Deler av det har blitt til trendy møtelokale og er leid av MG i dag.

Jeg har startet dagen med mer MG-kjøring hit. Mitt eksemplarer hoster i gang etter litt godgjøring med choken (det er det en stund siden jeg har vært borti sist). Når vi kommer frem til møtestedet, er det linet opp en rekke elektriske ZS utenfor. Kontrasten er stor til bilene vi ankommer i.

Les også: MG ZT: Her snakker vi virkelig sjelden bruktbil

Bilene er på vei

President He er en entusiastisk mann.

– Er dere fra Norge? Aha. Vi har sett svært god utvikling på Google-trafikken vår fra Norge, sier han og avslører at MG naturligvis har satt seg grundig inn i dette egentlig bittelite bilmarkedet, som akkurat nå er så interessant for alle som selger elbil.

– Vi skal starte salget om bare noen uker. Bilene er på vei med tog og båt fra Kina. Vi skal ha et stort lager av biler i Nederland og skal sørge for at det ikke blir ventelister. Og prisene blir veldig gunstige, sier He som på mange måter framstår som den totale motsatsen til bilsjefer som ofte veier ordene sine på gullvekt – og helst sier minst mulig.

(Artikkelen fortsetter under)

Aiden He er president for MG Motor Europa
Aiden He er president for MG Motor Europa

En kjempe i Kina

”Hvis dette er den kinesiske måten å selge biler på, kan vi ha mye moro i vente”, tenker jeg – og trekker inn til rommet der presentasjonen skal holdes.

I løpet av den nesten halvtimen får vi en effektiv innføring i MG ZS EV – og MGs planer for den i Europa. Norge og Nederland er de to første landene ut i denne satsingen, så følger flere markeder kort tid etter.

SAIC er som sagt en kjempe hjemme i Kina. De har en markdsandel på over 20 prosent, i et land hvor det selges ufattelig mange biler. Samtidig har de klare ambisjoner om å øke salget utenfor Kina.

Her kommer blant andre MG inn. De har vært i Storbritannia og Irland noen år allerede, uten å høste den store suksessen. Kanskje er elbil det som skal til for å gjøre noe med det?

Les også: Bruktbilen for deg som aldri skal på Ikea

(Artikkelen fortsetter under)

Den gamle tiden møter den nye. MG tar vare på røttene sine når de nå går i gang med en større Europa-lansering.
Den gamle tiden møter den nye. MG tar vare på røttene sine når de nå går i gang med en større Europa-lansering.

Svært gunstig priset

– Vi vet at mange assosiserer MG med roadster og sporty biler. Men det var den gangen. Grunnen til at vi nå satser på en kompakt SUV, er at dette er den nye folkebilen. MG skal ha tre USP-er (Unike Selling Points, red. anm.) i Europa. Vi skal være rimelige, vi skal levere biler, og de skal være fullutstyrte, får vi vite – før det er det tid for offentliggjøring av den norske prisen.

”De må under 300.000 kroner, helst under 260.000-270.000” , tenker jeg der jeg sitter.

– Den rimeligste Comfort-utgaven starter på 229.900 kroner. Luxury-utgaven koster 20.000 kroner mer, 249.900, kommer det fra MGs PR-sjef.

Med den prislappen, er det klart at ZS EV kan bli en attraktiv bil i Norge, selv om den også stiller med noen svakheter. Den største er rekkevidden. 263 kilometer er ikke veldig mye i et marked der 400-500 kilometer har blitt mer eller mindre standarden i det siste. Den kommer heller ikke med varmepumpe eller hengerfeste, i alle fall ikke i starten.

Imponerende bagasjerom

På spørsmål om hva salgsmålet er, svarer MG interessant nok at de ikke har noe salgsmål. Rett og slett fordi de ikke ønsker å pushe mest mulig biler ut i markedet, på kortest mulig tid. Her er planen tydeligvis å tenke mye mer langsiktig. Etablere seg, gjøre merkevaren kjent, så bygge salget videre fra det. MG har også flere andre modeller på vei. Neste år kommer en ladbar hybrid, så flere elbiler.

Men først er det altså ZS EV det handler om. Batteripakken er på 44,5 kWt. Bilen kan naturligvis hurtiglades, og den tar imot inntil 85 kW ved ladestasjonene.

ZS er utviklet som elbil fra starten. Det gjør at man har klart å gjemme unna batteripakke og elektrisk drivlinje på en imponerede måte. Tross kompakte ytre mål (bilen er 4,31 meter lang) skal plassen i kupéen være klasseledende. Bagasjerommet er dypt og svelger unna 480 liter. Det er et imponerende tall i denne klassen og gjør at ZS EV bør kunne fungere som familiebil for de som ikke har de største plassbehovene.

Les også: MG-klassiker ble solgt for småpenger

Jeg kjører sjåføren

Presentasjonen er over. Jeg er booket inn på et ganske tidlig fly hjem og det skaper litt krøll for MG som har planlagt testkjøring først, så lunsj – og så transport til flyplassen. Jeg rekker egentlig bare én av delene og skynder meg å understreke at testkjøring er det som gjelder her, det andre klarer jeg meg veldig fint uten!

Dermed ender jeg med en sandwich i hånden på vei til bilen. Der venter en dresskledt mann som egentlig skal kjøre meg til flyplassen om noen timer. Nå tar han plass i passasjersetet mens jeg setter meg bak rattet. Jeg kjører altså min egen sjåfør, det har jeg ikke gjort før!

Det viser seg snart at han aldri har kjørt elbil før. Nå titter han stadig litt smånervøst bort på rekkeviddetallet og kalkulerer tydeligvis hardt inni seg om dette vil holde til å få ham tilbake fra flyplassen også.

Les også: TV 2-sjef var en av dem som oppdaget bilen i Norge

(Artikkelen fortsetter under)

Prisen blir den store styrken til MG ZS i Norge. Fra 229.900 kroner.
Prisen blir den store styrken til MG ZS i Norge. Fra 229.900 kroner.

Kan de lykkes?

Jeg tar det litt pent for å ikke stresse ham altfor mye, mens jeg gjør meg kjent med bilen. Her kan du lese mer om førsteinntrykket vårt av MG ZS EV.

MG-comebacket er altså i gang i Norge. Straks er den norske hjemmesiden deres oppe og står. Samtidig skal biler ut til forhandlere og showroom.

Det er ikke så ofte det kommer helt nye bilmerker til Norge. I høst er flere på gang, og det handler om elbiler fra Kina. ”Er norske bilkjøpere virkelig klare for å kjøpe kinesiske biler”, er et spørsmål vi stadig vekk hører.

Når jeg sitter på flyet hjemover til Norge, tenker jeg på at det spørsmålet har blitt stilt tidligere også. Bare bytt ut ”Kina” med ”Japan” og ”Sør-Korea” - så har du det.

Og da tror jeg også du har svaret på hvordan dette vil gå.

Les også: De tester ut kinesisk bil i Oslo

Artikkelen ble først publisert på broom.no.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
06:00 Dette skjer i dag05:30 Dette skjedde i natt05:17 Mann dømt til å betale erstatning etter et dødsfall han er frifunnet for05:11 Studie: Virussmitten kom til New York fra Europa04:45 6.160 registrerte koronatilfeller i Norge - opp 15004:31 Macron med full støtte til WHO04:29 Tre menn pågrepet etter trusler med våpen i Oslo04:07 Kina med svak økning i smittetall for andre dag på rad03:34 Venezuela får 90 tonn nødhjelpsutstyr03:12 Erna Solberg forsvarer WHO på amerikansk TV03:10 Fransk epidemiolog: Fedme en vesentlig risikofaktor02:45 Den afrikanske utviklingsbanken gir 10 milliarder dollar til koronatiltak01:32 Millionbot til politiet i Trøndelag etter ulovlige direkte anskaffelser00:49 Linda Tripp, kvinnen som bidro til å avsløre Lewinsky-affæren, er død23:29 Medietilsynet-undersøkelse: Over halvparten av unge bruker penger når de spiller23:09 Premier League-spillerne gir til helsevesenet23:00 Premier League-spillerne gir til helsevesenet21:29 Herreløse Antarktis er verdens siste corona-frie kontinent21:21 Saudi-Arabia: Våpenhvile i Jemen fra torsdag21:05 Ansatte i helsevesenet får høyere overtidsbetaling20:45 TV-stjerne Tori Spelling i hardt vær: – Folk dør og du tenker på penger20:01 To reddet da fiskebåt forliste utenfor Tromsø19:50 Supermåne på himmelen natt til torsdag19:48 WHO-sjefen etter Trump-kritikk: – Ikke politiser dette viruset19:29 Forførerinnen, myten og sadisten: Hun ble kalt «Heksa fra Buchenwald»19:28 Tre personer til sykehus etter snøscooterulykke i Voss19:27 FHI-forsker: – Koronatiltakene har negative konsekvenser for folkehelsa19:04 Uværet har truffet Nordland med full styrke19:04 Stor kvalitetsforskjell på coronatester19:01 Seks helsevikarer i Trondheim har testet positivt for covid-1918:15 Tysk redningsbåt med 150 migranter avvist i Italia18:14 Stortinget gjenopptar normalt arbeid etter påske17:54 Pave Frans: Enkelte europeiske politikere minner om Hitler17:44 Coronaviruset har tatt 101 liv i Norge17:26 Bernie Sanders trekker seg fra presidentkampen i USA17:03 Anne Rimmen er blitt mamma til en liten jente16:24 Seks nye coronadødsfall ved sykehjem i Oslo16:22 POD-sjef Benedicte Bjørnland mistet tanten til corona: – Svært trist at Alfhilds liv skulle ende slik16:17 Eier av frisørsalong fikk forelegg på 15.000 kroner15:24 Nordmenns bruk av bankkort stupte i mars14:45 VG: Sveitsisk toppklubb byr millioner for Godset-spiller14:05 96 nye coronadødsfall i Sverige: – Hovedfokus i epidemien flytter seg13:44 Slik skal skolene og barnehagene holdes smittefrie13:38 260 innsatte løslatt fra fengsel før tiden – alle innsatte er nå på enerom13:30 To dømt for voldtekt av ung gutt13:26 Slik håndterer du corona-angsten13:12 Analyse: Norske barn har tapt kunnskap verdt rundt to milliarder kroner13:03 Lurt av falsk profil – meldte at Boris Johnson var død11:44 Solskjær om overgangsvinduet: – Kan komme en situasjon som vi kan utnytte11:16 Skytetreneren om Stina Nilsson: Ingen andre i verden gjør dette11:06 Nedbør over hele landet i påsken10:44 Trump langer ut mot Sverige – Tegnell svarer09:38 Forsker slår alarm om vektøkning blant unge jenter09:19 Johnsons tilstand stabil etter enda en natt på intensiven08:56 Haaland lovpriser Solskjær for gjennombruddet i Molde: – Jeg gir mye «kred» til ham for det08:55 Mann siktet for drap på kona i Trondheim08:10 Rakettene regner over Libyas hovedstad – stort sykehus rammet08:02 Riise og datteren til sykehus etter bilulykke07:44 Go-Ahead dropper togavganger07:30 Trump truer med å holde tilbake penger til WHO07:27 Countrylegenden John Prine er død07:05 Statsoverhoder coronasyke: – Kan bli en demokratisk utfordring06:00 Ingen valgfrihet for foreldrene når skolene åpner igjen05:59 Dette skjer i dag05:50 Dette skjedde i natt05:30 Koronakrisen: Slik rammes ulike bransjer i Norge05:30 Koronakrisen samler italienerne politisk05:17 6.010 registrerte koronatilfeller i Norge - opp 14705:00 FHI advarer mot urealistisk «nullvisjon»04:07 Tallet på koronatilfeller doblet i Kina siste døgn03:36 USAs fungerende marineminister går av etter å ha latterliggjort kaptein02:38 Lærere slitne etter tre uker med hjemmeskole02:00 Wuhan-borgerne kastet seg ut av byen etter 11 uker i isolasjon01:39 Støre varsler oppgjør om beredskapen etter virusutbruddet23:14 Utvider påbud om stans i bruk av alle dataverktøy fra Statens vegvesen22:04 Sykehuset Innlandet vedtar millionbot etter at pasient døde i 201821:53 Helsedirektoratet ville oppheve hytteforbudet tidligere21:28 Mann tiltalt for hatefulle ytringer etter å ha kalt samer for «pest»21:10 Nordmenn tar påskehandelen i Sverige tross påfølgende karantenekrav21:09 Dansk bordell fikk bot etter flere politibesøk20:35 Lørenskog-saken: Politiet tror blodspor kan gi svar20:30 Flere maskerte personer med jernstenger pågrepet i Oslo20:28 Kommunene er ikke rustet for oppheving av hytteforbudet, mener ordfører i Bykle20:12 Ekspertgruppe mener coronaviruset kan skade norsk økonomi i flere år framover19:57 Dødstallet i Frankrike har passert 10.00019:38 Sissel Kyrkjebø om da hun var 20 år: Forelsket og lykkelig19:25 Kontroll på brann i Ålesund sentrum19:23 Norske Syden-favoritter kan bli de første til å åpne19:16 Kinas «feirer» corona-seieren – gjenåpner dyremarkeder19:09 Oslo nærmer seg smittetoppen, mener Folkehelseinstituttet19:02 Solskjær forsvarer spillerne: – Enkle målskiver18:57 Nytt coronadødsfall i Stavanger18:44 Mann i 20-årene fløyet til sykehus etter trafikkulykke i Steinkjer17:24 Flere koronadødsfall i New York City enn etter 11. september-angrepet17:14 Mann fikk justert smittebot på 40.000 kroner17:11 Trumps pressetalskvinne slutter16:56 Har vært skilt i 17 år – nå er de isolert sammen16:22 Politiet har identifisert død kvinne i Trondheim16:07 Hytteforbudet oppheves15:12 Kultur- og idrettsarrangementer forbys til 15. juni
Siste nytt
06:00NorgeDette skjer i dag05:30NorgeDette skjedde i natt05:17NorgeMann dømt til å betale erstatning etter et dødsfall han er frifunnet for05:11VerdenStudie: Virussmitten kom til New York fra Europa04:45Norge6.160 registrerte koronatilfeller i Norge - opp 15004:31VerdenMacron med full støtte til WHO04:29NorgeTre menn pågrepet etter trusler med våpen i Oslo04:07VerdenKina med svak økning i smittetall for andre dag på rad03:34VerdenVenezuela får 90 tonn nødhjelpsutstyr03:12NorgeErna Solberg forsvarer WHO på amerikansk TV03:10VerdenFransk epidemiolog: Fedme en vesentlig risikofaktor02:45VerdenDen afrikanske utviklingsbanken gir 10 milliarder dollar til koronatiltak01:32NorgeMillionbot til politiet i Trøndelag etter ulovlige direkte anskaffelser00:49VerdenLinda Tripp, kvinnen som bidro til å avsløre Lewinsky-affæren, er død23:29NorgeMedietilsynet-undersøkelse: Over halvparten av unge bruker penger når de spiller23:09SportPremier League-spillerne gir til helsevesenet23:00SportPremier League-spillerne gir til helsevesenet21:29VerdenHerreløse Antarktis er verdens siste corona-frie kontinent21:21VerdenSaudi-Arabia: Våpenhvile i Jemen fra torsdag21:05NorgeAnsatte i helsevesenet får høyere overtidsbetaling20:45KulturTV-stjerne Tori Spelling i hardt vær: – Folk dør og du tenker på penger20:01NorgeTo reddet da fiskebåt forliste utenfor Tromsø19:50NorgeSupermåne på himmelen natt til torsdag19:48VerdenWHO-sjefen etter Trump-kritikk: – Ikke politiser dette viruset19:29VerdenForførerinnen, myten og sadisten: Hun ble kalt «Heksa fra Buchenwald»19:28NorgeTre personer til sykehus etter snøscooterulykke i Voss19:27Helse og livsstilFHI-forsker: – Koronatiltakene har negative konsekvenser for folkehelsa19:04NorgeUværet har truffet Nordland med full styrke19:04NorgeStor kvalitetsforskjell på coronatester19:01NorgeSeks helsevikarer i Trondheim har testet positivt for covid-1918:15VerdenTysk redningsbåt med 150 migranter avvist i Italia18:14NorgeStortinget gjenopptar normalt arbeid etter påske17:54VerdenPave Frans: Enkelte europeiske politikere minner om Hitler17:44NorgeCoronaviruset har tatt 101 liv i Norge17:26VerdenBernie Sanders trekker seg fra presidentkampen i USA17:03NorgeAnne Rimmen er blitt mamma til en liten jente16:24NorgeSeks nye coronadødsfall ved sykehjem i Oslo16:22Helse og livsstilPOD-sjef Benedicte Bjørnland mistet tanten til corona: – Svært trist at Alfhilds liv skulle ende slik16:17NorgeEier av frisørsalong fikk forelegg på 15.000 kroner15:24ForbrukerNordmenns bruk av bankkort stupte i mars14:45SportVG: Sveitsisk toppklubb byr millioner for Godset-spiller14:05Verden96 nye coronadødsfall i Sverige: – Hovedfokus i epidemien flytter seg13:44NorgeSlik skal skolene og barnehagene holdes smittefrie13:38Norge260 innsatte løslatt fra fengsel før tiden – alle innsatte er nå på enerom13:30NorgeTo dømt for voldtekt av ung gutt13:26HelseSlik håndterer du corona-angsten13:12NorgeAnalyse: Norske barn har tapt kunnskap verdt rundt to milliarder kroner13:03VerdenLurt av falsk profil – meldte at Boris Johnson var død11:44SportSolskjær om overgangsvinduet: – Kan komme en situasjon som vi kan utnytte11:16SportSkytetreneren om Stina Nilsson: Ingen andre i verden gjør dette11:06NorgeNedbør over hele landet i påsken10:44VerdenTrump langer ut mot Sverige – Tegnell svarer09:38Helse og livsstilForsker slår alarm om vektøkning blant unge jenter09:19VerdenJohnsons tilstand stabil etter enda en natt på intensiven08:56SportHaaland lovpriser Solskjær for gjennombruddet i Molde: – Jeg gir mye «kred» til ham for det08:55NorgeMann siktet for drap på kona i Trondheim08:10VerdenRakettene regner over Libyas hovedstad – stort sykehus rammet08:02SportRiise og datteren til sykehus etter bilulykke07:44NorgeGo-Ahead dropper togavganger07:30VerdenTrump truer med å holde tilbake penger til WHO07:27KulturCountrylegenden John Prine er død07:05VerdenStatsoverhoder coronasyke: – Kan bli en demokratisk utfordring06:00NorgeIngen valgfrihet for foreldrene når skolene åpner igjen05:59NorgeDette skjer i dag05:50NorgeDette skjedde i natt05:30NorgeKoronakrisen: Slik rammes ulike bransjer i Norge05:30VerdenKoronakrisen samler italienerne politisk05:17Norge6.010 registrerte koronatilfeller i Norge - opp 14705:00NorgeFHI advarer mot urealistisk «nullvisjon»04:07VerdenTallet på koronatilfeller doblet i Kina siste døgn03:36VerdenUSAs fungerende marineminister går av etter å ha latterliggjort kaptein02:38NorgeLærere slitne etter tre uker med hjemmeskole02:00VerdenWuhan-borgerne kastet seg ut av byen etter 11 uker i isolasjon01:39NorgeStøre varsler oppgjør om beredskapen etter virusutbruddet23:14NorgeUtvider påbud om stans i bruk av alle dataverktøy fra Statens vegvesen22:04NorgeSykehuset Innlandet vedtar millionbot etter at pasient døde i 201821:53NorgeHelsedirektoratet ville oppheve hytteforbudet tidligere21:28NorgeMann tiltalt for hatefulle ytringer etter å ha kalt samer for «pest»21:10NorgeNordmenn tar påskehandelen i Sverige tross påfølgende karantenekrav21:09VerdenDansk bordell fikk bot etter flere politibesøk20:35NorgeLørenskog-saken: Politiet tror blodspor kan gi svar20:30NorgeFlere maskerte personer med jernstenger pågrepet i Oslo20:28NorgeKommunene er ikke rustet for oppheving av hytteforbudet, mener ordfører i Bykle20:12PengerEkspertgruppe mener coronaviruset kan skade norsk økonomi i flere år framover19:57VerdenDødstallet i Frankrike har passert 10.00019:38KulturSissel Kyrkjebø om da hun var 20 år: Forelsket og lykkelig19:25NorgeKontroll på brann i Ålesund sentrum19:23ReiseNorske Syden-favoritter kan bli de første til å åpne19:16VerdenKinas «feirer» corona-seieren – gjenåpner dyremarkeder19:09NorgeOslo nærmer seg smittetoppen, mener Folkehelseinstituttet19:02SportSolskjær forsvarer spillerne: – Enkle målskiver18:57NorgeNytt coronadødsfall i Stavanger18:44NorgeMann i 20-årene fløyet til sykehus etter trafikkulykke i Steinkjer17:24VerdenFlere koronadødsfall i New York City enn etter 11. september-angrepet17:14NorgeMann fikk justert smittebot på 40.000 kroner17:11VerdenTrumps pressetalskvinne slutter16:56KulturHar vært skilt i 17 år – nå er de isolert sammen16:22NorgePolitiet har identifisert død kvinne i Trondheim16:07NorgeHytteforbudet oppheves15:12NorgeKultur- og idrettsarrangementer forbys til 15. juni
Populært