Åpen for alle - alltid

Kjøp mobilnummer – få Porsche på kjøpet

Nå kan du få både bil og mobilnummer som matcher hverandre perfekt. Men det koster. Faksimile fra finn.no
Nå kan du få både bil og mobilnummer som matcher hverandre perfekt. Men det koster. Faksimile fra finn.no
Artikkelen fortsetter under annonsen

Men du gjetter neppe hva det koster.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Dette er et nummer som alle husker. Det har hendt at folk har glemt navnet mitt – men dette nummeret, det sitter. Det inneholder bare to sifre og er kjempeenkelt å huske.

Det forteller Sten Rune Kristiansen fra Oslo. Han står bak en av de mest spesielle annonsene som ligger ut på nettstedet finn.no akkurat nå.

Sten Rune selger ikke en bil eller et hus? Nei, han selger et mobilnummer. Et mildt sagt spesielt mobilnummer og han er ikke snauere enn at han lover kjøperen en Porsche på kjøpet. Nærmere bestemt en Porsche 911.

Se hele annonsen her

Lidenskapelig Porsche-entusiast

Som du da kanskje allerede har skjønt, er linken mellom dette nummeret og det legendariske sportsbil-ikonet ved samme navn påfallende.

Nummeret er nemlig 911 911 11. Jeg vedder faktisk på at du husker det allerede.

– Men hvordan fikk du tak i dette nummeret i utgangspunktet, Sten Rune?

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg har hatt det lenge, skjønner du. Fra helt tilbake i 1995, altså i 20 år. Det er så lenge siden at det den gang var langt fra alle som hadde mobiltelefon.

– Jeg både er, og var, lidenskapelig Porsche-entusiast, så jeg kontaktet rett og slett Telenor for å høre om det var ledig. Og det var det, forklarer den trivelige selgeren.

Les også: Per har hatt 27 Porscher

Appellerer til 911-eiere

– Okei, da her vi historien bak nummeret. Men hva med bilen som følger med. Jeg ser det står «illustrasjonsbilde» under bildet av den. Er det den bilen, eller?

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Nei, det er ikke den konkrete bilen, men om en potensiell kjøper av dette nummeret vil ha med en Porsche 911 så fikser jeg så klart det. Det står i annonsen – og da holder jeg ord. Skulle da bare mangle. Jeg ber jo også i annonsen om seriøse henvendelser, så både må og skal jeg være seriøs tilbake. Det er jo en selvfølge, utdyper han.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Men jeg tror nok gjerne at de som er interesserte i dette mobilnummeret kanskje allerede her en 911 og sånn sett ikke har behov for – eller bruk for en til.

– Om jeg tolker deg rett her så er prisen du forlanger på 911.911 kroner for nummeret et slags utgangspunkt for forhandlinger – og som da inkluderer en Porsche..?

– Ja, det er helt riktig. Vil man ikke ha med en Porsche, så er det så klart rom for forhandlinger.

Les også: Porsche 996: Joda - en heftig sportsbil kan funke året rundt

Havnet hos nødsentralen

Sten Rune kan også fortelle at selv om nummeret er svært enkelt å huske, så har det forekommet enkelte uheldige episoder med det. 911 er som mange sikker vet også et nød-nummer som brukes i USA, og som også fungerer her hjemme.

– Ja, min søster bodde en periode i USA og skulle ringe meg. Men hun gjemte å slå +47, og du kan jo gjette hvor hun endte. Rett på nødsentralen. Hun ble helt perpleks og la bare på i forfjamselsen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Men de ser jo hvem som har ringt , så de ringte henne opp igjen og lurte på om det var noen problemer. Hun hadde da fått tilbake fatningen såpass at hun klarte å forklare hva som hadde skjedd og det hele endte i en god latter. Heldigvis …

Så går du nå rundt og kjenner at du har lyst på dette unike mobilnummeret så må du huske å bruke der med forsiktighet, Tross alt.

Les også: Dette var bilen drømmedama skulle hatt