Meny

Nytt reklamestunt fra Volvo:

Van Damme med episk spagat i PR-stunt

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Actionstjernen Jean-Claude van Damme er kjent for sine dype spagater, men i denne reklamefilmen for Volvo tar han det ett skritt lenger.

Reklamefilmen skal vise hvor stabile Volvos nye lastebiler er, noe de demonstrerer ved å la van Damme stå med ett bein på hver bil mens de rygger.

Og han er rett mann for jobben: Den nederlandske skuespilleren har trent kampsport siden elleveårsalderen, og blitt et ikon innenfor actionsjangeren de siste tretti åra. Og spagaten er blitt hans merkevare, men aldri før har noen utført den mellom to lastebiler.

Se også: Rasende okser jager lastebil

– Dette blir noe helt unikt, som man aldri har sett i verken reklame- eller spillefilm, sa van Damme før innspillingen i Spanias ørken.

Volvo Trucks er etterhvert blitt kjent for sine elleville reklamefilmer. Blant annet har de fått et hamster til å styre lastebilen , og deltok i okseløp i Spania.

Se The Epic Split i videoen øverst.

Motor
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus