Lårkort i sola

(Bilde 1) BLÅTT: Topshop satser blant annet på blåtonene i sin vår- og sommerkolleksjon. (FOTO: Stephen Lock / Zuma Press)

Shortsen har kommet for å bli i den norske sommermoten. Her er noen tips til hvordan du kan bruke den i sommer.

Forhåpentlig gir været deg mange muligheter til å lufte beina i sommer. Da gjelder det å ha et godt utvalg shorts. Siden nordmenn sjelden sliter ut sommerklærne sine, har du kanskje et par varianter i skapet allerede?

Jeansshortsen har klamret seg fast i motebildet i flere år, og ingenting tyder på at den slippet taket med det første. Men det er veldig mange andre shorts å velge blant også.

Hvis du skal bruke shorts på jobb eller i formelle sammenhenger, er det greit å tenke litt på lengden. Mange av shortsene på markedet viser litt mer enn hva som er skikk og bruk på de fleste arbeidsplasser. På stranda er det noe helt annet.

Uhøytidelig jeansstoff kan med hell byttes ut med finere stoffer eller lekre mønstre når du skal være litt pyntet. Prøv deg fram med bluser og andre topper for det perfekte sommerantrekk!

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus