Helstøpt mote

MATCHENDE: Rihanna er en viktig trendsetter. Her lar hun og venninnen Melissa Forde seg avbilde i matchende dresser. (FOTO: Will Alexander / WENN.com / NTB scanpix)

En av sommerens store trender er å gå for full match mellom bukse eller shorts og topp.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da Rihanna for ikke lenge siden gjestet London i forbindelse med en konsert, dukket både superstjernen og bestevenninnen Melissa Forde opp i blomstermønster fra topp til tå. Siden sommeren ennå er ung, iallfall hvis vi tar utgangspunkt i kalenderen, er det ennå tid til å utforske stilen.

En rekke steder får du todelte sett der mønsteret på delene er identisk. Og når neste års vår- og sommerkolleksjoner later til å videreføre trenden, kan du sikkert gjøre noen holdbare varp på sommersalg. Men også jumpsuits, gjerne kalt buksedresser, holder koken i motebildet. Marion Cotillard, Nicole Richie og Miley Cyrus er bare noen av kjendisene som har trappet opp i jumpsuits på den røde løperen denne sesongen.

Les også: En sommer i svart

Det er kanskje ikke så rart at mange har lagt sin elsk på jumpsuits og matchende sett. Antrekkene kommer i et utall stiler, og de er lette å style for diverse anledninger. Drar du for eksempel på deg et par høyhælte pumps og noen kule smykker, er du temmelig kjapt klar for fest.

Personvernpolicy