Helstøpt mote

MATCHENDE: Rihanna er en viktig trendsetter. Her lar hun og venninnen Melissa Forde seg avbilde i matchende dresser. (FOTO: Will Alexander / WENN.com / NTB scanpix)
Artikkelen fortsetter under annonsen

En av sommerens store trender er å gå for full match mellom bukse eller shorts og topp.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Da Rihanna for ikke lenge siden gjestet London i forbindelse med en konsert, dukket både superstjernen og bestevenninnen Melissa Forde opp i blomstermønster fra topp til tå. Siden sommeren ennå er ung, iallfall hvis vi tar utgangspunkt i kalenderen, er det ennå tid til å utforske stilen.

En rekke steder får du todelte sett der mønsteret på delene er identisk. Og når neste års vår- og sommerkolleksjoner later til å videreføre trenden, kan du sikkert gjøre noen holdbare varp på sommersalg. Men også jumpsuits, gjerne kalt buksedresser, holder koken i motebildet. Marion Cotillard, Nicole Richie og Miley Cyrus er bare noen av kjendisene som har trappet opp i jumpsuits på den røde løperen denne sesongen.

Les også: En sommer i svart

Det er kanskje ikke så rart at mange har lagt sin elsk på jumpsuits og matchende sett. Antrekkene kommer i et utall stiler, og de er lette å style for diverse anledninger. Drar du for eksempel på deg et par høyhælte pumps og noen kule smykker, er du temmelig kjapt klar for fest.