Klær i full blomst

OVERFLADISK: Det spirer og gror på overflaten av denne kjolen fra Dolce & Gabbana. Den tilhører motehusets vår- og sommerkolleksjon. (FOTO: Gruber / Fashion Wire Daily / Sipa USA / NTB scanpix)
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er ikke bare i naturen det kommer til å blomstre de neste månedene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det varme været er forsinket i år, men kalenderen levner ingen tvil om at det nærmer seg sommer og sesongen for lettere klær. Og det er ikke bare i naturen det kommer til å blomstre de neste månedene. Plantelivet setter også sitt preg på kleskolleksjonene.

Du vil finne plagg med blomstrede stoffer i de fleste butikkhyller. Men noen designere har latt det blomstre litt ekstra. Alexander McQueen, Dolce & Gabbana, Moschino og Erdem er blant motehusene som har tatt i bruk blomsterbroderier og heklede og kunstige blomster, slik at det «gror» også på klærnes overflate.

Liker du planteliv, men synes du det blir litt voldsomt med et helt antrekk i full blomst? Da kan du kikke på tilbehør, foreslår mote motemagasinet Vogue i den britiske utgaven. Det finnes både solbriller, vesker og sko som kan løfte garderoben din inn i sommersesongen.