La det skinne

SKINNER: Dette antrekket fra Diane Von Furstenberg kan gi assosiasjoner til livet i havet. Men turkise, glinsende bukser er nok for den som vil bli sett. (FOTO: Donna Ward / Abaca USA / NTB scanpix)

Skinn om kapp med sola denne sesongen.

Har du lyst til å skinne om kapp med sola? Denne sesongen kan du la stoffene gjøre jobben.

Alexander Wang, Burberry Prorsum og Emporio Armani er blant dem som har laget noen glansede godbiter.

De mest prangende stoffene står godt på egne bein og trenger ikke selskap av mye tilbehør, skriver britiske Vogue. Og for at antrekket ikke skal virke for urolig, har mange av designerne har holdt seg til klassiske former og rene linjer.

Les også: Beskyttende mote

Glinsende, metalliske plagg finner du også hos flere av de vanligere kleskjedene her til lands. Oasis og Vivikes er blant dem som har dette i hyllene.

Vogues moteredaktør Francesca Burns mener sesongens kolleksjoner har strødd både glitter og glamour over catwalkene der de har fartet.

– Og glansen som kjennetegner noen av sommer- og vårkolleksjonene, har magiske egenskaper. Når lyset treffer plaggene, kan de skifte farge, og de florlette stoffene flyter rundt kroppen med en mystisk glød, sier Burns.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus