Politibetjent tok rørende avskjed med sin døende hest

Bildet av en politibetjent som holder ømt rundt sin døende hest i et siste farvel rører en hel verden. Foto: Ukjent / Animal Justice League.
Bildet av en politibetjent som holder ømt rundt sin døende hest i et siste farvel rører en hel verden. Foto: Ukjent / Animal Justice League.

Politihesten ble dødelig skadd i en trafikkulykke i Texas. Fotografiet av politirytteren som holder rundt sin trofaste makker rører nå en hel verden.

Politihesten Charlotte var en nyttig og kjær partner for politiet i Houston gjennom fire år. Forrige uke ble den populære hesten påkjørt og drept etter å ha blitt skremt av en sementbil og løpt ut i veien.

Charlottes trofaste rytter, politibetjent D. Herrejon, ble kastet av hesten i dramaet, men løp bort til sin firbente venn og la seg ned for å ta et ømt farvel med sin kjære partner og venn.

Øyeblikket der politibetjenten ligger på gaten og holder rundt hesten sin mens hun tar sine siste åndedrag ble fanget opp av en forbipasserende som tok et bilde som nå rører en hel verden.

Bildet ble lagt ut på Facebook av dyrevelferdsorganisasjonen Animal Justice League lørdag og har nå blitt delt over 8000 ganger i sosiale medier.

"Vi beundrer denne betjentens hjerte og styrke. Som dere vet er det hjerteskjærende å miste et dyr og være tilstede når de trekker sitt siste åndedrag. Takk til ham, for å ha elsket sin partner og venn helt til det siste , skriver Animal Justice League i en kommentar til bildet.

Også Houston Police Department har på Facebook æret sin avdøde kollega med minneord og hyggelige bilder fra Charlottes fire år lange karriere i politiet.

Ifølge politiet er sjåføren som kjørte på den populære politihesten uten skyld i saken.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus