Teknotiser:

Galaxy-oppfølger og lekre hodetelefoner

Samsung Galaxy S III ser ut til å bli en av de kraftigste og best utstyrte smarttelefonene på markedet. Bowers & Wilkins har lanserer hodetelefonmodellen P3. (Foto: Produsentene)
Samsung Galaxy S III ser ut til å bli en av de kraftigste og best utstyrte smarttelefonene på markedet. Bowers & Wilkins har lanserer hodetelefonmodellen P3. (Foto: Produsentene)

En av de best utstyrte smarttelefonene på markedet, nye lekre hodetelefoner og solcelledrevet tastatur til iPad er noen av nyhetene fra teknologiverdenen denne uken.

Galaxy-oppfølger lansert

Oppfølgeren til Samsung Galaxy S II er lansert, og det nye flaggskipet har fått navnet Samsung Galaxy S III. Det ser ut til å bli en av de kraftigste og best utstyrte smarttelefonene på markedet. Den kommer med Samsungs nye Exynos 4 Quad-systembrikke, som inneholder fire ARM Cortex A9-prosessorkjerner og en Mali grafikkprosessor (GPU). Skjermen er på 4,8 tommer og av typen AMOLED med oppløsning på 720 x 1280 punkter. Modellen er utstyrt med et kamera på 8 megapiksler, avanserte fotofunksjoner, trådløs lading og stemmegjenkjenning. Prisen i Norge blir rundt 5300 kroner. (Tek.no)

Nye bærbare fra Asus

Asus kommer med to nye bærbære – G55VW og G75VW – på henholdsvis 15 og 17 tommer. Dette er femte generasjon G-serie under ROG-merket, produkter spesielt myntet på spillere. Med Intels prosessorserie Ivy Brigde og Nvidias nyeste skjermkort er det duket for heftig spilltid foran skjermen. Begge modellene er tilgjengelige i norske nettbutikker, og prisen starter på 11.500 for den minste og opp til 20.000 for storebroren. (Tek.no)

Lekkert for ørene

(FOTO: Bowers & Wilkins)(FOTO: Bowers & Wilkins)

Bowers & Wilkins lanserer hodetelefonmodellen P3. Dette er oppfølger og lillebror til P5, med en mer forbrukervennlig pris på 200 dollar (ca. 1160 kroner). P3 byr på sammenleggbar design og materialer som aluminium og gummi. To kabler følger med – en med standard iPhone-fjernkontroll og mikrofon, samt en som er kompatibel med andre smarttelefoner og mediaspillere. I Norge blir prisen trolig rundt 1500 kroner. Hi-Fi Klubben og Apple Store vil trolig føre disse. (Tek.no)

Stor, lett og tynn

Nå kommer Samungs 9-serie i en 15-tommers versjon. Samsung Series 9 NP900X4C er bare 14,9 mm tynn og veier 1,65 kg. Det er nær halvparten av vekten til en konvensjonell bærbar på samme størrelse. Skjermen har såkalt HD+-oppløsning. Det vil si at du får 1600 x 900 piksler å boltre deg på. Panelets lysstyrke er 400 nit. Med Ivy Brigde prosessor, SSD på 128 GB og 8 GB minne burde dette holde i massevis for de fleste. Pris og tilgjengelighet er ikke kjent, men trolig kommer den i handelen tidlig i sommer. (Tek.no) (FOTO: Samsung)

Stol på sola

(FOTO: Logitech)(FOTO: Logitech)

Logitech leverer et solcelledrevet tastatur til iPad. Det fungerer også som stativ og beskyttelsescover. Navnet er Logitech Solar Keyboard Folio. Enten du er i innendørs belysning eller ute i sola, lader de innebygde solcellene opp batteriene i tastaturet. Herligheten koster rundt 1000 kroner og kommer til Norge i løpet av mai. (Tek.no)

Les også:

iPad-trikset du virkelig bør kunne

Minnepinne forkledd som tampong

Minnepinnen kjenner igjen stemmen din

Bokstavelig ur og Photoshop på nett

Nye smarttelefoner og kaker til iPhone

Les flere nyheter fra ABC Nyheter

Personvernpolicy