Dagens bilder

Dagens bilder
Dagens bilder

Se dagens bilder fra hele verden.

Klikk på bildene for å starte bildekarusellen.

1.

Redningsarbeidere frakter en kvinne over den frådende elven i Peru. Minst fire mennesker døde i oversvømmelsene. Foto: Reuters.Redningsarbeidere frakter en kvinne over den frådende elven i Peru. Minst fire mennesker døde i oversvømmelsene. Foto: Reuters.

2.

En surfer går forbi en ødelagt båt. Chile står ovenfor store utfordringer etter jordskjelv og tsunami. Foto: Reuters/Pilar Olivares.En surfer går forbi en ødelagt båt. Chile står ovenfor store utfordringer etter jordskjelv og tsunami. Foto: Reuters/Pilar Olivares.

3.

En ung chilensk jente holder godt fast på en av sine få eiendeler. Foto: AP/Roberto Candia.En ung chilensk jente holder godt fast på en av sine få eiendeler. Foto: AP/Roberto Candia.

4.

En jente, dynket i fargepulver, feirer Phagwa eller Holi, den hinduistiske festivalen for farger som feirer vårens start. Foto: Andrea De Silva/ Reuters.En jente, dynket i fargepulver, feirer Phagwa eller Holi, den hinduistiske festivalen for farger som feirer vårens start. Foto: Andrea De Silva/ Reuters.

5.

En mopedist prøver å ta seg fram på tross av flommen i Jakarta. Foto: Beawiharta.En mopedist prøver å ta seg fram på tross av flommen i Jakarta. Foto: Beawiharta.

6.

President Sarkozy tar imot Dimitri Medevev i Paris. Foto: Philippe Wojazer.President Sarkozy tar imot Dimitri Medevev i Paris. Foto: Philippe Wojazer.

7.

En etnisk Yi-kvinne bærer med seg tomme vannbeholdere. Området i Kinas sørvestlige provins er sterkt rammet av tørke. Foto: Reuters.En etnisk Yi-kvinne bærer med seg tomme vannbeholdere. Området i Kinas sørvestlige provins er sterkt rammet av tørke. Foto: Reuters.

8.

Venner av den døde gutten (8) la ned bamser og hilsner utenfor huset der han og faren ble funnet drept i Haugesund. Foto: Jan Kåre Ness / Scanpix.Venner av den døde gutten (8) la ned bamser og hilsner utenfor huset der han og faren ble funnet drept i Haugesund. Foto: Jan Kåre Ness / Scanpix.

9.

Den beste bygdetullingen i Norge tar imot gullet som smakte aller best under avslutningserimonien for Vancouver-OL. Foto: Martti Kainulainen/Scanpix. Den beste bygdetullingen i Norge tar imot gullet som smakte aller best under avslutningserimonien for Vancouver-OL. Foto: Martti Kainulainen/Scanpix.

10.

Xynthia har skapt store problemer for Frankrike. Foto: REUTERS/Regis Duvignau Xynthia har skapt store problemer for Frankrike. Foto: REUTERS/Regis Duvignau

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus