Meny

Nå blir det sol igjen!

Nå blir det sol igjen!
Fra i morgen av skinner sola.
Hopp i havet
I morgen blir det bedre vær - kanskje på tide med en dukkert? ( Foto: Scanpix)

- Det blir en klar bedring i været fra i morgen. Da kommer det inn et svakt høytrykk til Vestlandet og Sør-Norge, og det blir lange perioder med opphold og en del sol, forteller meteorolog Camilla Holmebakken ved Storm Weather Center.

LES OGSÅ: Raketter mot regnbyger

I Midt-Norge vil det fortsatt komme regnbyger i morgen, men sjansen er stor for at sola titter frem innimellom. Utover dagen på fredag blir det opphold sør for Trondheimsfjorden og i Møre og Romsdal.

Videre nordover blir det spredte regnbyger og perioder med sol fra Nordland og til Vest-Finnmark i morgen. I Øst-Finnmark starter dagen med litt gråvær, men det er utsikter for sol utover dagen.

På fredag blir det regnbyger i stort sett hele Nord-Norge, utenom Øst-Finnmark. Sola skinner igjen over nordlige deler av landet på søndag.

SJEKK OGSÅ: Været der du bor

Dessverre er gleden kortvarig for det solhungrige Sør-Norge: Allerede fra lørdag blir det nedbør over sørlige deler av landet, som fortsetter ut i begynnelsen av neste uke.

Videre kan meteorologen fortelle at det ligger et lavtrykk og lurer i vest, så prognosene for den kommende uka er ikke stort bedre enn denne.

- Det gjelder nok å gjøre det meste ut av soldagene mens vi har dem, sier meteorolog Holmebakken til ABC Nyheter.

(forsidefoto: Flickr)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus