Meny

Klær i full blomst

OVERFLADISK: Det spirer og gror på overflaten av denne kjolen fra Dolce & Gabbana. Den tilhører motehusets vår- og sommerkolleksjon. (FOTO: Gruber / Fashion Wire Daily / Sipa USA / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er ikke bare i naturen det kommer til å blomstre de neste månedene.

Det varme været er forsinket i år, men kalenderen levner ingen tvil om at det nærmer seg sommer og sesongen for lettere klær. Og det er ikke bare i naturen det kommer til å blomstre de neste månedene. Plantelivet setter også sitt preg på kleskolleksjonene.

Du vil finne plagg med blomstrede stoffer i de fleste butikkhyller. Men noen designere har latt det blomstre litt ekstra. Alexander McQueen, Dolce & Gabbana, Moschino og Erdem er blant motehusene som har tatt i bruk blomsterbroderier og heklede og kunstige blomster, slik at det «gror» også på klærnes overflate.

Liker du planteliv, men synes du det blir litt voldsomt med et helt antrekk i full blomst? Da kan du kikke på tilbehør, foreslår mote motemagasinet Vogue i den britiske utgaven. Det finnes både solbriller, vesker og sko som kan løfte garderoben din inn i sommersesongen.

Helse og livsstil
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus