Meny
Mat og drikke
Dyrker salat 33 meter under bakken – uten jord
Under 2. verdenskrig var dette et tilfluktssted for tusenvis av Londons innbyggere. Nå er det verdens første underjordiske drivhus.
Scenen er satt for restaurant «Under» - publikum strømmer til
– Alle som kommer inn sier enten «oi» eller «wow». Det er ingen som kommer inn og tenker at dette var akkurat sånn de hadde forestilt seg, sier eierne av Norges nye verdenssensasjon.
– Øl er blitt den nye vinen
Neste år feirer Berentsen Brygghus 125 år. Daglig leder Harald Berentsen mener dagens nordmenn har begynt å tenke mer over hvilken type øl som passer best til måltidet.
Dette må du passe på hvis katten eller hunden skal spise vegetarmat
Det er gode grunner til å la være, og Veterinærforbundet er bekymret for dyrene.
Prøv sugerør-knepet neste gang du spiser jordbær
Disse fem triksene kan muligens gjøre livet ditt litt enklere
April ble en rekordmåned for norske drikkevarer
Rekordvarmen i april førte til salgsrekord for norskprodusert drikke.
Jamie Olivers restauranteventyr er inne i siste kapittel
Restaurantene i England settes under administrasjon. Uvisst hvordan de tre i Oslo påvirkes av situasjonen.
Derfor har alkohol vært så viktig for forholdet mellom Sverige og Norge
– Mye skyldes at nordmenn og svensker alltid har hatt et ulikt forhold til alkohol, forklarer Anders Gustavsson, professor ved Universitetet i Oslo.
Yes, jeg kommer til å bli over hundre år – men det er ett problem
Kaffen hjelper meg å bli ekstra gammel, men det er ikke sikkert. For en kaffekrise truer.
Boblerekord dagen før nasjonaldagen
Bobler i glasset blir for flere og flere synonymt med 17. mai-feiringen, men det er store regionale forskjeller. Musserende vin er mest populært i storbyene.