Kristoffersen rett ut av parallellslalåmen i Stockholm

Henrik Kristoffersen røk igjen rett ut av et parallellslalåmrenn. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Henrik Kristoffersen røk igjen rett ut av et parallellslalåmrenn. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Henrik Kristoffersen fortsetter å slite i parallellslalåm. I Stockholm ble han umiddelbart satt på plass av landslagskollega Sebastian Foss Solevåg.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Rælingen-alpinisten trøbler tungt med å løse koden for å lykkes i byrenn. I den helnorske duellen med Solevåg kom han til kort med totalt 34/100 sekund. I første omgang ble han slått med 41 hundredeler.

Den nybakte verdensmesteren i storslalåm har fortsatt til gode å ta seg videre fra første runde i parallellslalåm i verdenscupen.

Solevåg er eneste norske deltaker som er med videre i konkurransen. Som ventet fikk Ragnhild Mowinckel det for tøft da motstanderen var selveste Mikaela Shiffrin. Den amerikanske slalåmdronningen slo Molde-jenta med 33/100 sekund i første gjennomkjøring av åttedelsfinalen.

I motsetning til Shiffrin valgte Mowinckel ikke å bokse seg forbi portene. Det var ikke taktisk smart, og det gikk ikke bedre i annen omgang. Da falt hun like før mål.

Kristin Lysdahl ble slått ut av hjemmehåpet Frida Hansdotter med 87/100 sekund.

Marcel Hirscher tok seg enkelt videre fra første hinder da han slo Victor Muffat-Jeandet med 94 hundredeler. Siden han blir dårligst nummer åtte i tirsdagens renn, er Østerrike-stjernen sikret å vinne slalåmcupen for sjette gang i karrieren.