Ukas mest sette videoer:Hildes nakenkunst ble 30 minutters kamp for livet

Se den prisvinnende kunstfilmen til Hilde Krohn Huse som har forbløffet vårt langstrakte land.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det har vært en uke sterkt preget av sjokkerende videoer, samt videoer av sensuell karakter i form av sexråd og kunst. Dette er ukas mest sette videoer.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Turister leker med døden på Preikestolen

Med én hånd og uten sikring, dinglet australske Alex Radak utenfor kanten av Preikestolen. Klippet skapte blant annet mye irritasjon i kommentarfeltene.

– Kom her 'a din j**la homse!

Youtuberne i ChebuRussiaTV lurte på hvordan det kunne være så store forskjeller mellom aksept av homofile over landegrensene. De gikk dermed hånd-i-hånd gatelangs for å se hvordan folk reagerte. Reaksjonene var forferdelige.

Skulle lage kunst­ne­risk naken­vi­deo – ble hengende fast i et tre

Den norske kunstneren Hilde Krohn Huse ønsket å lage en kunstnerisk video der hun skulle henge naken i et tau fra et tre. Da hun prøvde å komme seg løs, gikk det ikke helt som hun hadde tenkt. Videoen kan du se øverst i artikkelen.

Fire faktorer som avslører tids­punk­tet kona garantert vil ha sex

Den australske moren og bloggeren Emily Wright er lei av å høre klaginga fra menn om at konene deres ikke vil ha sex. Det handler ikke om lyst, men om tid, ifølge henne.

Skrekkopplevelse på tivoli - her ryker strikken

Kun få sekunder skilte to gutter fra en potensiell død, da strikken til en av begivenhetene på en fornøyelsespark røk rett før de skulle blitt skutt til værs.

Få med deg flere populære, morsomme og delbare videoer på SeDenne.