by:Larm: Gerilja, Parkteatret, Oslo – torsdag 21. februar 2008For lite særpreg

Artikkelen fortsetter under annonsen

Gerilja har ett eller annet i seg som kan hjelpe dem opp og frem, men som bare så vidt kom til overflaten under gårsdagens by:Larm-konsert.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Bassist Simon gjorde mye av seg på scenenBassist Simon gjorde mye av seg på scenen

Årets andre Zoom-vinnere Gerilja inntok Parkteatret scene etter sine makkere i Sigh & Explore. Det hårete bandets vocalist og bassist vekkslet på å tiltrekke seg oppmerksomheten fra scenen med bandets tradisjonelle 70-tallsinspirerte rock, med en liten desj av funk her og der.

Gerilja spiller både tett og godt, men som med kveldens første Zoom-band, synes heller ikke denne trioen å ha for mye erfaring på scenen. Legg til at låtene deres har hakket for lite særpreg, og det blir vanskelig å skille dem fra drøssevis av andre band som opererer i samme terreng. Mest av alt føltes dette som et band som ikke helt har kommet seg ut av garasjen.

Likevel så er det ett eller annet i musikken deres som ligger gjemt i finurlige detaljer som de bør grave frem og fremheve dersom de vil nå ut til flere tilhørere.

Enn så lenge trenger Gerilja å videreutvikle stilen sin for å bli husket. Selv om de vant fjorårets Zoom, er det langt igjen før de kan kalles vinnere av by:Larm.

Les plateanmeldelser her

Les mer musikk her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her