Meny
stemmer
Forsvunnet reporter skaper dilemma for Trump
Khashoggi-saken overskygget det meste i Washington denne helgen, selv om de fleste antok at forpostfektningene til det viktige mellomvalget i november ville dominere i den amerikanske hovedstaden.
Hva mener du egentlig, Olaug Bollestad?
Det vakte oppsikt at KrF forhindret gransking av konsekvensene av alle velferdskuttene KrF har sikret flertall for i Stortinget. Så ble det mye hopp og sprett.
Trump gjør Iran til terrorfiende nummer én
USAs nye strategi for å bekjempe internasjonal terror betyr i hovedsak økte midler til terrorbekjempelse i amerikansk regi og et sterkere fokus på en enkelt stat som «roten til alt ondt» i den betente konflikten i Midt-Østen, skriver vår kommentator Audun Tjomsland.
4 spareråd når børsen stuper
I dag morges våknet norske sparere opp til nyheter om kraftig nedgang på verdens børser. Jeg har satt sammen fire tips om hvordan du som langsiktig sparer skal tenke når overskrifter om «børsras» og «kollaps» skriker mot deg i media.
Sukkeravgift til besvær – ta ansvar!
At det i det hele tatt ble innført sukkeravgift på sukkerfri brus mener jeg er en fadese, skriver Lars Zachariassen.
Hodepine for Theresa May: Britene på vei mot Norge «pluss»?
Britene kan komme til å forlate EU uten en langsiktig løsning, men med en overgangsordning. Det kan være en EØS-lignende avtale med tollunion, kalt Norge «pluss».
Statsbudsjettet: Godt nytt for norske sparere
Aksje- og fondssparere fikk to fikk to gode nyheter og en dårlig i gårsdagens forslag til statsbudsjett.
Knut Arilds statsbudsjett før klimabudsjettene
Regjeringens Statsbudsjett 2019 som ble lagt frem mandag 8.oktober er unikt. Det er sannsynligvis det siste budsjettet som ikke inneholder tosifrede milliarder til klima- og miljøtiltak.
Undersøkelse viser svært høye kostnader knyttet til forurensning fra karbon – spesielt for USA og India
Et rikt, varmt land som USA ville nytt godt av å innføre skatt på karbon for å bremse den globale oppvarmingen, mener klimaforsker. 
Det er ikke bare statsråder som trenger orientering om personlig sikkerhet
Alle mobiler kan og vil bli hacket om de er interessante nok. Dessuten informerer de frivillig til ulike databaser hvor du er og hva du gjør, skriver Harald Marthinussen.